Hej alla underbara människor, nu är hösten äntligen här <3

Okej, äntligen är det väll lite att ta i eftersom vem längtar egentligen efter hösten. Det finns mycket negativt med hösten som att de börjar bli mörkt och kallt ute. Du kan inte sitta på bänkarna inne i busshållskuren längre eftersom du då fryser. Du blir säkert mycket skoltrött och många blir deprimerade.

Men istället för att det ska bli höst-depp så kan vi tillsammans göra så det blir höst-pepp, vi tänkte då att vi skulle dra lite bra saker och tips inför hösten och vintern.


 1. De flesta caféerna kommer ut med olika slags varma drycker inför vintern som exempel Starbucks brukar ha många olika man kan gå och testa.

 2. När du kommer hem från jobb och skola är det säkert redan mörkt ute och då kan du självklart tända ditt favorit doftljus.

 3. Det kan aldrig sitta fel med ett varmt bad efter skolan eller senare på kvällen. Då är ett jättebra tips att ha i en badbomb från exempel Lush.

 4. Gå till den närmaste matbutiken och köp på dig alla de teer du ser som gör dig nyfiken. Man kan alltid testa på nytt! :)

 5. Hösten är även en perfekt årstid till att fotografera med fina natur bilder, alla vackra träd och färger.

 6. Myskvällar! Att bara stanna hemma en höst kväll, äta god mat, dricka te och kolla på någon film med vänner och familj är ju hur mysigt som helst.

 7. Mys framför en öppen brasa, är det så att du inte har en öppen brasa hemma finns det en inspelning som du kan sätta på, på din dator. Den ger ljudeffekter som om de knastrar och det ger en väldigt mysig stämning hemma. Det finns massor av brasor som är inspelade och uppladdade på youtube.

 8. Höstpynta i ditt rum, lägenhet eller hus med fina doftljus, små söta pumpor mm. Det kan också passa in i ett stilrent hem.

 9. Håll dig pigg och frisk i de mörka årstiderna. Forskning visar bland annat att D-vitamin kan vara boven bakom vintertrötthet. D-vitamin sägs även verka stärkande för immunförsvaret.

 10. Låt dig själv glädjas av något som du verkligen tycker om för att göra vardagen lite roligare. Du kan t.ex göra andras dagar när du hälsar på busschauffören, låter äldre människor sitta på bussen eller hälsar på folk på jobbet/skolan som du egentligen inte brukar prata med.

        Gör en god gärning!


Hoppas ni/du gillar någon eller några av våra små tips. Vill ni ha fler av dessa inlägg, då vi tipsar om saker får ni gärna gilla detta inlägg så vi vet det. För er som väntar på den skarriga fortsättningen på händelsen vi var med om så håller vi på och skriva den, den är snart uppe men vi kan ge en liten hint innan och säga till när. Puss och kram på er alla, ni är bäst!


Haaadddeeeeeee<333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara människor!

Idag är en jobbig hemdag med mensvärk och och smärta i nedre delen av magen och ryggen. Ingen motivation att ta upp skolboken och plugga lite. Det känns som de bara inte kommer hända. Jag vill bara sitta här och bara vara, äta choklad och halstabletter. Tyvärr har jag ingen choklad hemma. Det finns säkert fler som sitter hemma och har menvärk så här kommer några av mina bästa mensvärkstips.


 1. Ät choklad, det hjälper faktiskt. Gärna en kopp med god te till.
 2. Ta värktablett direkt när du känner att du börjar få ont.
 3. Promenad med gärna lite musik i öronen för att stänga ut ljudet från bilar och bussar.
 4. Ett ökat intag av D-vitamin dagarna innan du ska ha mens kan leda till mindre smärta
 5. Värmekudde på magen eller ett varmt bad med en badbomb.


Hoppas ni gillar dessa tipsen och att någon av dom funkar bra för dig


Haaaddddddddeeee

Likes

Comments

Hoppas alla hade en bra fredag igår!

För ungefär 3 veckor sen, kanske till och med 1 månad var vi och några andra tjejer med om en sak som ledde till att vi nu går och pratar på stödcentrum för brottsutsatta.
Allt började med att vi skulle gå till Max och äta middag runt 9 på kvällen. När vi hade ätit klart och skulle dra till bussen märker vi otur som vi hade att bussen går om ca 25min. Vi började gå för att fördriva tiden men de skulle vi inte gjort.

Och nu sitter vi i en jobbigt sits då vi alla mår skit över hur verkligheten ser ut. Tjejer/kvinnor måste verkligen passa sig i samhället för att inte bli kallad slampa, hora eller någon som kollar på ens röv när man går förbi. Det är INTE okej!!
Alla är lika mycket värda, vi kvinnor i världen är inte ett objekt. Vi är kvinnor, utan oss hade inte världen fungerat.

Är ni sugna på att höra mer av vad som hände den där kvällen så får ni ta och gilla detta inlägg så kommer det en fortsättning.

Haaaaaddddddeeee <3

Likes

Comments

Imorgon, onsdag kör vi igång och släpper vårat första inlägg. Vi är verkligen så peppade. Vi har massor av spännande på gång. Ni kan få ett litet tjuvkik, det kommer skapas ett citat som vi kommer senare att jobb med. Vi kommer ha en trend varje vecka men vilken dag är inte bestämd än.


Som ni ser på vänstra sidan av bloggen har vi lagt ut vilka tiden blogginläggen kommer publiceras. Det är vad vi tycker men vad tycker ni? Vi kommer jobba tillsammans mer er läsare, alltså vi kommer tillsammans skapa en bekväm sida för kvinnor/tjejer att surfa på. Alla är välkomna vilket kön man väl är men här inne på bloggen respekteras ALLA.


Vi kommer inte att skriva ut våra namn på denna bloggen än men vi är i alla fall två brudar som ständigt jobbar med den just nu men senare kan vi bli 3, 4.

Hoppas ni fortsätter följa för här kommer mycket intressant för både män och kvinnor, kön spelar ingen roll. Men kvinnor ska respekteras inne på denna hemsidan för vi tycker inte att kvinnor får samma respekt som män i samhället och det är därför vi skapat denna bloggen.

Haaaddddddee! <3

Likes

Comments