Jag har precis suttit och kollat på unga tjejer som håller på via youtube, bloggar och sociala medier. Jag fastnade för två stycken tjejer som heter Chloé och Nicole. Dom är framgångsrika, drivna och bra förebilder. Båda två kämpar verkligen för att jobba 100%. Dessa två har glöden i sig att lyckas och få framgång.

De vill va i media branschen och det märks verkligen. De är 18 och 17(??) år gamla och minst en halv miljon visningar sammanlagt i månaden. Helt galet right?!?!

De står för feminist att alla ska ha lika rättigheter och lön och det är något att va stolt över.för feminist ja visst. Dessa två skriker verkligen girlpower och de har dom verkligen.

som dom säger, det kvittar hur du ser ut, du är lika underbar iallafall och ingen ska få ändra på dig, för isåfall fuck Them du är du.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag läste jag en bra text, en bra och sann text.
Den handlade om hur årstider och mående hänge ihop på ett sätt som jag aldrig någonsin hade tänkt på.
Ni vet på vintern när det verkligen är iskallt, och det känns som att värmen aldrig kommer återvända?
Samma sak känner man när det är sommar, varmt och skönt. Det känns som att kylan är långt bort och den kommer inte komma tillbaka på ett bra tag.
Men sen så står man där, sommaren är slut, och kylan är tillbaka, utan att man ens såg det komma.
Tänk er att sommaren, det är glädje. Samtidigt som vinten, det är när man är ledsen.
När det är vinter, när du mår dåligt, känns allt hopplös. Det känns extra jobbigt och du vet inte riktigt vad du ska ta dig till, men något du aldrig får glömma är att trots under de mörkaste vinterkvällarna, så är sommaren inte allt för långt borta. Håll dig kvar, för snart är du lycklig igen.
Mörka tider har en vana av att hitta tillbaka, men tro mig. Det har ljuset också.

-A

Likes

Comments

Jag har tänkt att berätta om något helt fantastiskt och det är Internet friends. Man litar på dom så mycket trots distansen mellan dom. Dom jag lärt känna betyder så otroligt mycket för mig, det går inte att beskriva med ord. Dom finns alltid där för mig och trots distansen litar man på varandra så mycket. Vissa säger att man inte kan ha vänner via internet och dom har fel.

Att jag lärde känna människor på internet är nog ett av mina bästa beslut. Om jag inte lärt känna dom tjejerna jag gjort då skulle jag Aldrig varit såhär glad och må såhär bra. Dom människorna du lär känna kan va dom som räddat ditt liv. Om någon håller på och säger till dig att det inte är riktiga vänner, svara bara att den är avundsjuk för den inte har lika bra vänner.

Mina vänner stöttar mig genom allt och dom tror på mig. Tänk känslan att gå mot tågstationen och se en av sina internet friends kommer ut genom tågvagnen🚉. Ni springer snabbt mot varann och kramas med tårar nerför kinden. Det här händer bara med såna vänner.

Ta modet och skaffa såna vänner, du kommer inte bli besviken om du väljer rätt personer. Men vissa på internet kan ljuga om att det träffat världskändisar, ätstörningar och går på massor med tabletter. Lämna såna människor direkt och bryt kontakten. Man ska inte låtsas vara någon annan människa, det är bara vidrigt. Ska du skaffa internetvänner så var dig själv för alla andra är redan upptagna. Du vinner ingenting på att leka någon annan. Om du bara är dig själv är det så mycket enklare.

Om du hittat en människa på twitter och du vill va vän med den personen, börja prata med den och våga ta det steget. Jag kan lova att folk i fanbase som foooers är jätteenkla att bli vän med. Där kommer många och jag menar många ifrån. Klickar ni bra, fortsätt va vänner för det kan leda till bästavänner sen. Är konversationen på kik eller sms "torr" som ganska många är, prata med varandra på skype eller facetime. Man både hör varandra och ser varandra samtidigt och då kan man bara va.

Jag kan lova dig att du kommer älska att ha internet friends för det är någonting unikt. Min bästavän som bor 30mil ifrån mig har jag känt i ungefär 4år. Vi har Aldrig träffats men ändå älskar jag henne. Hon är den som gjort att jag är här idag, Hon är den människan som gjorde så jag fick självförtroende. Så tro på er själva, skaffa internetvänner för det kommer ni inte ångra och vem vet, ni kanske ses någondag.

Likes

Comments

Alla vi människor har en kropp, en helt egen kropp. Men i dagens samhälle finns det något så otroligt många, speciellt ungdomar, som skäms över sin kropp. De vågar inte gå i bikini på stranden, de vågar inte ha på sig snygga shorts för att dem är så rädda för blickarna som kan förekomma. Är inte det galet? Jag hör tjejer i omklädningsrummet som säger att deras största dröm är att få ha en likadan kropp som en Victoria Secret modell. Jag hör tjejer som klagar på deras kroppar varje dag om hur de inte har "den perfekta sommarkroppen" Men vet ni vad? Vill ni ha bikinikropp i sommar, gå till en affär som säljer snygga bikinis eller baddräkt om du föredrar det, sätt på dig den och wops så har du en skitsnygg bikinikropp. För du förstår, det handlar inte om hur din kropp ser ut, det handlar om hur DU ser på din kropp. Lär dig att älska din kropp, lär dig att älska dig själv så kan jag lova att du har den allra vackraste kroppen. Din kropp är vacker precis som den är, det vill jag att du ska se. 

-A (inte i pll) 

Likes

Comments

I dagens samhälle är det tyvärr så att man måste se ut och klä sig på ett visst sätt för att inte få bitchblickar, elaka kommentarer osv...
Det är helt sjukt hur det faktiskt kan vara såhär, att inte kunna få ha på sig vad man vill i skolan för att man är rädd för alla blickar
och kommentarer.
Jag vet att det är många som tänkt/tänker så och det borde inte få vara så. Man få klä sig hur man vill och se ut precis som man vill för det är BARA du själv som ska trivas med hur du ser ut och om någon annan säger något annat, bara skit i dom även om det kan vara svårt så försök iallafall.
För du är verkligen såå mycket bättre än dom för att du faktiskt ser ut precis som du själv vill.

-s

Likes

Comments

Självförtroende är det många som inte har bland unga och tjejer. Nästan varje dag ser jag någon som klandrar ner på sig själv och döper sig till värdelös/worthless. Det är personens vänner som smutskastar den och kallar den saker. Frågan är om vänner ska göra såhär.
Jag har haft dåligt självförtroende i tre år tills jag övervann det. Jag har accepterat att det här är jag och man inte kan ändra på det.

Folk har kroppskomplex och jag kan förstå det, för idealen för kroppar är inte mänskliga. Man ska va 1.86 lång och väga 50kg, men det är inte bra för då är man undernärd och har inte tillräckligt många ämnen. Tjejer oftast tror att killar bara gillar smala killar och äter inte lika mycket. De "överviktiga" som egentligen väger "normalt" för sin längd blir kallad tjock nu i tiden. I varje tidning man ser så är det smala tjejer. Pressen ökar för de som inte har smala kroppar och det börjar träna. Så fort de öppnar en tidning trycks självförtroendet ner.
Ska det vara s
åhär för världen??
Ska man behöva må dåligt för
man väger normalt? Sakta men säkert börjar självskadebeteendet hos ungdomar och ingen låtsas som ingenting hänt i världen!
Folk på sidor som ask.fm kan få frågor som "du är tjock gå och dö" , men egentligen kanske personen inte är tjock utan att de är kropps idealen som blivit såhär.

Sedan när man ser reklamer så är oftast tjejer så mycket sminkande att när man ser dom så jämför man sig att man är ful. Mycket, och jag menar mycket på reklamer är redigerade och photoshopade. Ännu ett tecken på hur man borde se ut.Vissa människor mår så dåligt över hur dom mår att det skär sig på handleder & lår pga Hat om utseendet.
Allt
blir en tävling på sociala medier med hur man ser ut, vem som har flest likes och mest kommentarer. Man jämför sig varje dag med människor.


Just du som läser det här, du är jättevacker och unik. Det finns ingen människa som ser ut som dig, pratar som dig och lyssnar som dig. Sträck på dig och visa hur underbar och underbart vacker du är för det förtjänar du. Ta åt dig av hela texten. Du är perfekt och du ska alltid veta att ingen någonsin kommer
va som dig, du är limited edition.

Likes

Comments

Jag har tänkt att berätta om distans. Det är något som ganska många i världen mår dåligt över. Jag personligen mår dåligt över att veta att mina bästavänner bor 3-9timmar ifrån mig.
Man hinner inte ses så ofta som om de bodde i samma stad. Folk skär sig varje kväll pga distans. Vissa har till och med tagit självmord över det. Men jag vill inte nå ut att distans är något dåligt på sånt sätt att man ska börja skada sig utan att vänner som är några timmar eller kilometer bort kan göra dig så du mår jättebra. Många av mina vänner som inte bor i samma stad som mig gör att jag mår bättre än dom som bor i min stad. distans är något otroligt på ett bra sätt men ändå dåligt. Det förstör människor och de är krossade. Jag försöker när jag är ledsen tänka på dagen jag springer mot min bästavän för första gången och vi kramas, för när jag bara tänker den tanken börjar jag le. Hon som gjort så jag finns här, hon träffar jag. Om ni inte träffas så ofta så kan du/ni Skypa, oovooa, facetima, smsa och sånt så ni håller kontakten. En dag träffas du och din bästavän och jag kan lova att du aldrig mått så bra då.

Likes

Comments