​Asså varför får man läxor? Asså räcker det inte med att man bara lär sig sakerna i skolan? Aja varför jag tar upp detta är för att jag har TRE prov! Ett TVÅ prov på samma dag och sen ett prov på fredag nästa vecka. JAG ORKAR INTE!!!

Detta vart ett kort inlägg men aja xD

Xoxo, Girlsecrets :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Nu vill jag höra vad ni tycker ok. Jag tänkte att jag kunde göra typ månadens tips en gång per månad men eftersom att jag inte är så säker så vill jag ju höra med er och se vad ni tycker eftersom att det är ni som läser. Men själv så skulle jag tycka att det vore kul :) Och eftersom att det inte är så många som läser min blogg så får vi ju se hur det blir xD

Xoxo, Girlsecrets :)

Likes

Comments

​Asså jag har tänkt på en grej... Varför ska allt vara on fleek? Asså måste man vara on fleek hela jävla tiden eller? xD Asså måste man ha eyebrows on fleek varje dag eller? Alla har ju dåliga ögonbryns dagar, eller? Varför måste man vara snygg hela tideeeen?! Asså man vill ju vara fin men man måste ju inte vara snyggast i hela världen ju? ahahah, kände bara för att säga detta xD Jättekort inlägg men aja bättre än inget ;)

Vad tycker och känner ni? Brukar ni bry er om hur ni ser ut?

Xoxo, Girlsecrets :)

Likes

Comments

​Hej alla. Hur mår ni? Själv så e jag ganska trött. Jag har en fråga till er, har ni någonsin växt ifrån en vän som betytt allt för er? Asså ALLT. Jag vet inte, jag tror jag har det men det jobbiga är att jag inte vet hur hen känner... Jag vet inte om henne också tycker att vi börjar växa ifrån varandra :/ Vi är fortfarande vänner och så men vi är bara inte med vrandra längre. Hon är med hennes kompisar och jag är med mina. Det är till och med så att jag ibland kan tycka att hon typ försöker för mycket. Asså leker att hon är ngn annan än vem hon egentligen är. 

Hur tycker och känner ni? Har ni ochså växt ifrån någon? Hur var det? Berätta gärna i kommentarena <3

Xoxo, Girlsecrets :)

Likes

Comments

​Asså....:( När jag började i 7:an så träffade jag en sååååå söt kille! Asså han fick mig alltid att bli glad även fast jag bara såg honom tre gånger i veckan.. Men bara att tänka på honom får mig att bli glad! Han har iaf bytt skola och dt betyder att jag inte kommer se honom längre...:( Jag märkte att jag började gilla honom typ dagen innan jag fick reda på att han bytte skola:( Jag trodde att det bara var att han var söt men när jag tänker efter så är det såååå mycket mer än det! Hans personlighet, hans skratt, hans ALLT asså det var bara perfekt! Jag tänkte att jag skulle glömma honom för att jag kanske bara känner såhär för stunden men NEJ, jag kommer inte glömma honom kanske om några månader elr ett år, vem vet...jag kanske aldrig kommer att glömma honom... Jag önskar att han kände samma sak för mig som jag känner för honom, jag önskar att jag bara kan få springa till honom varje dag och ge honom en stor kram! Men det kommer aldrig att hända bara för att jag e så dum i huvudet...:(

Vad tycker ni om killar och känslor snälla kommentera :) Ge gärna några tips också <3

Xoxo, Girlsecrets

Likes

Comments

​Hej! Jag startar denna blogg för att jag har ett liv...nej men jag vill vara öppen men ändå inte så att någon vet vem jag är. Det jag kan säga om mig är att jag är 13 år... Det säger inte er så mycket eftrsom att det finns huuuur många 13:åringar i hela världen! Men på denna blogg ska jag skriva om mitt liv och tankar ja sånt man brukar skriva på en blogg men bara lite mer personligt och anonymt :) Hoppas att ni gillar det jag skriver och är lika öppen mot mig som jag är mot er och kommentera gärna vad ni har för förväntningar på denna blogg! 

Xoxo, Girlsecrets ;)
(Ja jag fick inspo från gossipgirl xD)

Likes

Comments