Header

Som rubriken lyder, bloggen pausas totalt nu. Kommer vara uppdateringar på Instagram till och från. ❤️
/M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej på er!

Herregud vart tog tiden vägen? Den bara försvann? Vart tog snön vägen..? Så många frågor och så många svar man inte bryr sig om egentligen för det är sommar! Tiden på året som får en lycklig och helt varm inombords. Sena sommarnätter med kompisar, träffa personen man älskar hur mycket man vill och mycket mer! Hur jäkla skönt är det inte? 

Har ni haft skolavslutning än? Vi har det på torsdag och jag är så sjukt taggad, samtidigt som jag funderat ett tag på om jag verkligen tycker att det är sommar än..? 

Vilken är eran favorit årstid? 

/M 

Likes

Comments

Jag fullkomligt äääääälskar serier och kollar på alldeles för många.. Tänkte att jag kunde tipsa några till er, kan även komma ut filmtips om så önskas då jag kollar mycket på det också i olika genrer 👏

Första serien jag tänker tipsa om är Reign, en serie som jag tyckte var rätt dålig och långtråkig i början, men jag gav den en chans ändå och nu älskar jag den och kan inte bärga mig tills säsong 3 kommer ut.

Drama

''Amerikanskt kostymdrama om Mary Stuart och hennes ankomst till det franska hovet där hon ska ingå äktenskap med prins Francis II.'' - Tv4 Play

Tycker man ska ge denna en chans då den faktiskt är riktigt bra egentligen!

Nästa serie jag tänker tipsa om är The 1oo som också är den bästa serien jag någonsin sett, herregud vad bra den är, den här får man verkligen inte missa! Så sjukt välgjord och genomtänkt dessutom älskar jag personligen skådisarna.

Drama, Sci-Fi och äventyr.

''Jorden är ödelagd efter ett kärnvapenkrig och mänskligheten har flytt till rymdstationer. För att se om planeten fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar.'' - Tv4 Play

Sista serien jag tar upp är Orphan Black, en serie som va bra från start enligt mig.

Action, Drama och Sci-Fi

'' En knarkare dras in i en övertygande konspiration efter att ha bevittnat självmord av en kvinna som ser precis ut som henne'' - IMDB


Nu har ni fått lite att kolla på och jag hoppas ni gillar serierna! Vill ni ha mer tips? Kommentera! 🎀


Likes

Comments

Vad som än säger till oss att fortsätta, känns det som att allt skriker på oss att ge upp. Hur vi än formulerar våra meningar känns det som att orden bara faller ut utan någon ordning. Det är svårt att säga hur man känner sig när man inte vet det själv och det är svårt att uttrycka sig om något som gör så ont att allt man vill är att försvinna, till den plats där misstagen inte finns och där endast lyckan existerar. Vi intalar oss att ''man lever livet som man själv väljer det'', men jag kommer inte ihåg att jag för 2 år sedan valde att gå igenom allt det som vände min värld upp och ner och jag kommer inte ihåg att jag valde att gråta mig själv till sömns varje natt. Det är svårt att intala sig att solen lyser bakom nästintill svarta moln som täcker hela himmelen och det är svårt att föreställa sig sommar och ljus när allt man ser är snö och mörker. Det är svårt att finna lyckan i ens huvud när endast ''demonerna'' kvarstår. Det gör ont långt inuti bröstkorgen över att ens tänka på det och det gör ont att tänka ''varför?''. Det som en gång tog lyckan ifrån en, det som gjorde att man inte kan se bakom de svarta molnen, det som en gång vände livet i ett enda svep och allt vi står kvar och tänker är ''Hur kunde det här hända? Hur kunde jag vara så dum?'' och det är också de enda orden som snurrar runt tillsammans med alla minnen, minnen som skär upp dig inifrån och som badar i ditt blod blandat med dina tårar.

Det enda ordet vi söker är egentligen ''kämpa'' från vem som helst, men hur ska folk förstå hur dåligt man mår när man inte vill prata med någon, när det gör så ont att uttrycka sig om det? Hur ska folk förstå att ens värld rasar och egentligen skriker man på hjälp men ingen hör? När själen inte längre vill gå i samma rytm som din kropp och allt bara hoppar, vad gör man då?

Fortsätt, låt era tårar välla ifrån era ögon och låt er själva låsa in er på rummet eller bara försvinna från verkligheten ett tag. Det blir bättre, kanske inte imorgon eller i övermorgon, men någon gång, vi kan inte säga när eller hur men jag lovar er att livet är värt att kämpa för. Ni kommer må bättre, ni kommer orka och ni kommer resa er som en helt ny person med nya möjligheter. Det finns inga demoner i ditt huvud, bara du, du är den största boven i dramat. Du fick ett liv, ge inte upp hoppet. Alla dessa underbara saker med att leva, har du tänkt på de? Att kunna uppfatta färger med dina ögon, att höra rösterna från personerna du tycker om, att växa upp, bli förälskad, gifta sig och bilda familj. Kanske har du redan familj? Vad ska hända med den, hur ska din partner formulera för era barn att du har valt att avsluta ditt liv? Hur ska era barn klara av ett liv utan kärleken från just dig, ni två tillsammans? Alla dessa små saker som livet erbjuder dig, du ger upp allt detta på grund av felsteg du tagit, misstag du gjorde som kan ge dig erfarenheter istället för tårar. Vad händer med folket i din omgivning? Hur många tar DU livslusten från?

Forstätt kämpa, håll ut för du är värd ett liv där tårarna inte längre finns med, lär dig av dina misstag men låt dom inte besegra dig.

Det finns alltid folk som älskar dig, som beundrar dig och som helt och hållet avgudar dig för vem du är, låt dom inte se personen de älskar gå ner till grunden och aldrig komma tillbaka.

Hold on, you're not done here yet.

/M 

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen nu.

Det har vart mycket med allt och lusten finns inte liksom där för att blogga, jag vet inte vart den försvann för de var jätte kul med så många som läste våran blogg och de fina mejlen vi fick! Jag är så grymt besviken på oss att vi inte kunde hålla bloggen uppe och verkligen försöka. Att ha över 300 läsare redan andra dagen var sjukt stort och de va jätte kul att så många klickat in på vår blogg. Vi startade ju bloggen för att hjälpa andra genom svåra tider och peppa er till att acceptera er själva både personlighet och utseende. Vi valde även att göra bloggen anonym av olika anledningar. Vi skrev även att ni kan skicka in mejl till oss om olika saker, vad ni vill och om ni behöver någon att prata mer så finns vi där. Mejlen kollar jag även rätt ofta så om ni vill kan ni fortfarande skicka in mejl till girlsdiarys@outlook.com Vi har tystnadsplikt och respekterar era problem. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för en dålig uppdatering dock kommer vi inte göra så mycket åt det, men om ni har något som ni vill läsa om kan ni kommentera det antingen här eller på vår Instagram @giirlsdiarys då det är så sjukt svårt att skriva inlägg och också vara anonym på samma gång..


Jag hoppas ni förstår iaf. Glöm inte att följa oss på instagram där jag lägger ut bilder ibland!

Kanske vi till och med startar upp bloggen till sommaren nu och göra en sommarsuccé?😉

/M


Likes

Comments

Är något alla behöver ta sig en funderare på, för det är många som är helt ut sagt urusla på det. Här i Sverige är det yttrande frihet dvs man får tycka som man vill och säga sin åsikt. Det vet alla, eller hur? Hur kommer det då sig att folk ska nedvärdera en annan person för att hen har ''fel'' åsikt? Hur kommer det sig att man kan vara så otroligt ego att man tänker att det inte finns något annat rätt än just min åsikt? Det jag menar nu är inte att man absolut inte får diskutera om åsikten, självklart inte. Det jag menar är att folk alltid ska påpeka fel i andra, varför?

Fortsätt läs, trevlig lässtund.

Sverige är ett demokratiskt land, där alla får vara med o rösta när man är över 18 år. Det ska vara ett demokratiskt land iallafall, men är det verkligen det med handen på hjärtat? Yttrande frihet, vad är det?

När en person säger sin åsikt, det vill säga vad h*n tycker själv, så kommer det alltid finnas en person, alltid en person som säger emot. Vissa gånger är dessa motargument inte några motargument längre. De förvandlas sakta till näthat, nätmobbning. Varje, precis varje gång. Detta kan gå så långt att h*n börjar skada sig själv, h*n hamnar i ett evigt mörker. Föreställ dig ett mörkt rum, du har ingen lampa, inga fönster, ingen dörr. Där sitter du. Där sitter du helt själv i ett rum, ett litet rum i evigt mörker. Där finns ingen som betyder något för dig. Det finns ingen som tycker om dig. Det finns ingen som gillar dig.. Ingen som ens bryr sig att där finns du, helt själv i ett rum och varje gång du tar ett andetag börjar rummet räkna ner.. Räkna ner över hur många andetag du tar innan syret är slut.. Innan du själv ger upp och slutar kämpa. Slutar tro att än finns det hopp.

I sverige är det cirka 40-50 ungdomar under 20 år som väljer att ta sina liv varje år. Av dom är det cirka sju under 15 år. 1-2 barn är under 9 år. År 2007 gjorde 2734 unga, i ålder 15-24 år, självmordsförsök. Av dessa var 2033 tjejer och 301 killar. I sverige bor det 9,593 miljoner människor, dessa siffror är från 2013.Av alla dessa 9,593 miljoner människor finns det 2012 1908322 barn/ungdomar mellan 0-17 år. Siffran med självmordsförsök kan se liten ut jämfört med de andra siffrorna, men den fortsätter bara att stiga..

Många som läser denna text kommer förmodligen inte göra något, för en person är för lite för att besegra näthatet där det finns flera tusen, kanske till och med miljoner människor som hävt ur sig något, något som sårar. Men en person kan vara en bra början till ett bättre land. Folk måste börja tänka, förstå vad dom håller på med. För det dom håller på med är inte okej. Många kanske även tycker att detta är löjligt, texten är patetisk och det kommer från en 14 årig tjej,'' Varför ska folk tro på en 14 årig tjej? Hon vet inget, hon är bara 14 år.'' Det är just det, jag är 14 år. I 14 år har jag sett hur världen är och jag har sett tillräckligt för att se att vissa delar är hemska. Att folk kan gå på så hårt.

Folket borde öppna ögonen och sluta tro att vi är i något som vi inte är i, för verkligheten kallar.. Alla jobbar på att få en bättre miljö, att skolans möbler ska vara hela och fina, att allt ska vara så perfekt i dess omgivning. Men inget är perfekt, inte så länge näthatet, nätmobbningen varar. Möbler i en skola bär på många skador, ytliga skador, skador som syns. Men eleverna i en skola bär på såren ingen kan se. Sveriges demokrati rasar, och yttrande frihet har redan börjat försvinna..

Kan du tänka dig att detta faktiskt händer? Att det varje dag finns folk som vill ge upp pga andra människor? Inte? Nu vet du, så här är Sverige idag. Så här är Sverige uppbyggt och så här kommer det att fortsätta vara om vi inte gör något.

Hoppas något klarnade upp för er. Bara för att det är yttrande frihet betyder det inte att du har rätt till att kränka någon. 

/M

Likes

Comments

..ligger på is. Men du kan följa oss på Instagram och vi finns att mejla till! Hoppas du följer oss på Instagram! ❤️
/GD


Likes

Comments

Snart är Hunger Games här, Mockingjay del 1! Hur mycket längtar vi inte? Så spännande!!!
Kanske ska vi göra en topp 10 filmlista enligt oss? Vad tycker ni?

Kort inlägg förlåt.
Likes

Comments

..du måste bara inse de själv. 

Vill du må bra? 

Vill du känna att du duger?

Var svaren Ja på dessa frågor, läs vidare.

Tror du på fullaste allvar att du kommer må bra när du intalar dig själv alla dessa ord, tror du att det kommer hjälpa om du trycker ner dig själv? Svaret är nej. 

Ibland krävs inte 20 kommentarer om att du är fin på instagram när du lagt ut en selfie. Det är inget bevis över att du är fin, för vet du vad? Oavsett vad folk tycker så är du fin.  Det som krävs är att du ska tycka om dig själv. Det är ett bevis. Att du accepterar din kropp. 

Har du någonsin stått framför spegeln och känt dig fin? Någon gång lett åt din spegelbild för att du har känt att du duger? Du kan må så ungefär hela tiden om du bara intalar dig de hela tiden. Dina negativa kommentarer du har om dig själv måste bort. 

Och här är till alla personer som tyckt ner dig, screw them all! 

Personer som tycker illa om dig har inte sett hela dig.

Personer som tycker illa om dig kan inte mena på fullaste allvar att dom gör de, för du är en unik person, det finns bara en som du och det är du. Du har något extra som ingen annan har. 

Klart slut. /M 💗

Likes

Comments

Ja, nu är de ju snart höst och jag har liiiiiite panik med o hitta en snygg och skön höstjacka! Det är alltid lika svårt! Dock så har jag bestämt mig nu att jag ska ha en kort och inte alltför dyr jacka. Några tips på sånna som säljer snygga o korta höst jackor? 💗

Har ni hittat några snygga? Kanske till och med köpt en? 


Jackorna ovanför tycker jag är sjukt snygga! Eller vad tycker ni? Har ni en sådan? Sitter dom skönt och bra? 

/M

Likes

Comments