Jag satt nu och ändrade designen på min blogg och så skulle jag lägga till en header... Problemet är bara att jag är väldigt dålig på att göra dem och jag vet inget bra program man kan använda.

Så jag tänkte att någon som läser der här vet ett bra program eller kanske kan tänka sig att göra en åt mig!

Skriv då en kommentar eller maila mig på adressen som står i presentationen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då fick jag en våg av kreativitet över mig nu när jag satt i soffan och jag var tvungen att skriva upp dem och även börja på vissa!

Har även flera projekt som jag har börjat på men som jag inte är klar med! Jag gör alltid så, börjar på med massor av saker men som jag sen inte avslutar och gör klart. Vet inte varför jag gör så men jag känner aldrig att jag orkar avsluta projekten utan bara vill börja på nya hela tiden.

Men här ser ni två av de projekten som jag har hållet på med länge och som jag har bestämt mig för att avsluta det iaf innan skolan börjar igen i höst!

Här ser ni en tavla som jag har börjat på och den gör jag med hjälp av en målarduk, lim och knappar. Jag har köpt de här sakerna i ett kit men man kan lika väl använda sig av andra knappar som man kan hitta billigt på loppisar och i second-hand butiker! Men jag kommer i ett senare inlägg skriva om andra saker som jag köpt från samma märken och jag ska även ta reda på var man kan köpa dem! För jag har nämligen fått dem i present!

Likes

Comments

Idag är en sån dag när man har tråkigt men ändå är för trött för att göra något nyttigt. Därför har jag ägnat största delen till att lyssna på musik men också på att lyssna på TSKNAS.
TSKNAS (Till Slut Kommer Någon Att Skratta) är en podd som Petter Bristav, Aron Flam och Soran Ismail + någon gäst. Och alla som inte har lyssnat på den än borde göra det! Riktigt roligt och det finns inte ett enda avsnitt som man inte skrattar åt! Det läggs upp ett avsnitt i veckan, och de spelar även in live ibland som man kan komma och kolla på!
Rekommenderar verkligen alla att ta sig tid att lyssna på det!

Likes

Comments

Nu har jag alltså startat en blogg! Vad har jag gett mig in på? Ingen kommer väl vilja läsa vad jag skriver om, så intressant liv har jag ju inte.

Men jag tänker inte blogga för att bli känd utan för att kunna uttrycka mina känslor och jag vill att andra ska se de saker jag tecknar. För det är verkligen något som jag brinner för!

Jag hoppas att ni som hittar hit och gillar det ni läser vill sprida vidare den här bloggen till er vänner!

Kärlek till alla er!

Likes

Comments