​Idag har allt jag gjort bara blivit fel så att säga. 

Dagen började med ångest, stress och mer ångest över skolarbeten och livräddning i simhall.

Vi hade idag livräddning i närmaste simhall, jag har med mig sen förut att jag verkligen inte får upp den där j*vla dockan från botten och det var såklart exakt det vi skulle göra.. Det gick inte bra, precis som jag visste. Jag fick upp dockan men klarade det inte första, inte andra gången utan tredje, men då behövde jag ändå hjälp. Annars så har jag också råkat bryta av några av mina naglar, fått ett uppdrag där jag ska skriva över 23 sidor rent på dator över helgen vilket blir riktigt jobbigt. Sedan så har vi bara några lektioner kvar i skolan till att bli klar med en uppgift och de gör mig extremt stressad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är älsklingen här igen, igår kom hon fram och ikväll så blir det god dricka, godis och melodifestivalen. Efter skrattanfall, tårar och bråk så kommer jag alltid älska henne!

Tölåt ännu en gång för dålig uppdatering men nu är alla prov avklarade i svenska så det känns bra. Så ja jag kommer bli bättre på att uppdatera nu, bara så att ni vet.

Likes

Comments

Jag är verkligen ledsen att jag inte uppdaterar så mycket men denna vecka blir det också svårare, pga skolan. Jag hade 2 prov igår, 2 prov idag och 2 prov imorgon, så 6 prov denna vecka.. tungt men får släpa mig själv vidare. Jag ska försöka göra ett inlägg när jag har tid och så att jag blir lite mera aktiv här.

I helgen så ska iallafall min älskling Nathalie komma hit till mitt lilla hus och vi ska ha det jättemysigt nu över alla-hjärtans dag.

Ni får ha det så bra, byeLikes

Comments

Nämen tjenare, vad kul att du har klickat dig in här. Som första inlägg hade jag tänkt att bäretta lite om vad ni kommer att få läsa om och vem jag är. Jag heter Johanna och fyller 13 år i november månad. Jag älskar allt som har med mode och skönhet att göra så det är vad min blogg mest kommer handla om men jag kommer också skriva inlägg om min vardag osv. Jag är också riktigt intresserad av musik och främst piano och sång.

​Jag hoppas att du kommer bli en aktiv läsare här på min blogg.

Likes

Comments