Hejsan, hejsan Sabrina här!
Då var dagen här, dagen då jag blir 16 år.. Jag hade faktiskt stora förväntningar på denna dagen, men inget hände, bokstavligt talat.
Jag vaknade runt 9, då min mamma hade redan åkt till jobbet utan att säga något, sen så åt jag frukost helt ensam. Mina vänner ringde och sa grattis till mig vilket jag blev glad över, men sen var det inget mer än det som hände. Det kändes som om min familj har glömt att jag fyller år och den känslan är fortfarande kvar. Efter nästan hela dagen ensam hemma kommer mamma äntligen hem från jobbet, då hon inte sa något till mig utan blev sur på mig..
Ingen från min familj har ringt än eller smsat mig och sagt grattis. Detta kommer nog bli en födelsedag att minnas för livet..
Hoppas vi syns snart i igen i ett annat litet inlägg
💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, hejsan Sabrina här!
Hörni jag älskar sommaren, då alla humlor och bin flyger runt även att det finns fina blommor överallt man är som ger av sig härliga sommardofter. Solen är ute och det blir varm och skönt ute, man är ute vid havet eller stranden och solar&badar. Det är just vad har har gjort nu på morgonen en stund för sen kom regnet från ingenstans och vi var tvungna att gå in igen för det vräkte ner regn. Jag han i iallafall ta några bilder innan regnet kom ner och så han jag och min kusin ta ett litet dop i det kalla vattnet. Men nu ska vi spela monopol tills solen kommer fram igen och regnet blir lugnare.
Hoppas vi syns snart igen i ett annat litet inlägg
💗

Likes

Comments

Hejsan, hejsan Sabrina här!
Jag tänkte berätta lite snabbt om mig själv så ni vet mer om vet jag är som person. Jag är en allmänt glad tjej på mina sista dagar som en 15 åring, vilket känns rätt så skumt för det känns fortfarande som det är flera månader kvar tills just min födelsedag är. På fridtiden gillar jag att teckna, va bland naturen, lyssna på musik. Jag gillar även att resa och utforska nya saker spelar ingen roll om det är utomlands eller i min hemstad, det spelar heller ingen roll om jag har vart där innan för att saker ändras hela tiden, och det är just det som jag tycker är fascinerande. Jag har 3 mindre syskon som är 14 år, 12 år även ett bonussyskon på 5 år, vilket leder till att jag är äldst bland mina syskon. Jag har även som ung varit mobb offret för att jag anslogs som
tjock, vilket inte är okej att folk tycker om en annan människa för att alla är vi lika och unika, det finns inget ideal. Jag var mobb offret under hela låg-mellanstadiet, 7-8 blev allt bra igen men i 9:an blev jag mobbad igen för då var jag för smal. Men nu är grundskolan avklarad och 3 nya år väntar nu framför mig på början av mitt liv på ett gymnasium.
Hoppas att vi syns snart igen i ett annat litet inlägg
💗

Likes

Comments