Åå har hatt en så bra helg! Var veldig koselig å se igjen Ann Kristin! Ville overraske hun litt ekstra siden hun hadde bursdag for litt under en måned siden. Vi fikk ikke feiret hun på selve dagen, da jeg ikke hadde mulighet til å dra til Trondheim. Men vartet opp med nybakte boller, konsert billett til imagine dragons i April. Prøvde å være litt kreativ ved å skrive noen brev til hun også. Jeg er svært lite kreativ til vanlig heh. Virket som hun likte det veldig godt, så da kan jeg ikke klage. Er så godt å tilbringe tid med noen man ikke har sett på lenge.

Senere dro vi på en brygge her i Elverum der vi hengte opp lås sammen og kastet nøkkelen. Hahah så klisjee, men var utrolig koselig å gjøre noe litt annerledes. Paris next?

Vi avsluttet kvelden med sushi, noen glass vin og dro en tur ut på byen. Veldig trist å si hade allerede dagen etter.

Hva har dere gjort i helgen?
-Gina Sørum

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

alltid like koselig å ta en lunsj med min kjære mamma. Nå skal jeg ordne meg litt også kommer Ann Kristin! Blir så godt å se hun igjen.

Senere i dag skal vi spise sushi, drikke vin også tror jeg turen videre går til byen!

Hva er planene deres for dagen?
-Gina Sørum


Likes

Comments

De to siste dagene har ikke jeg gjort så mye annet enn å jobbe med oppgaver, lest, trent og slappet av hjemme. Jeg er mye sliten om dagen så kjenner det skal bli godt med helg. Har dessverre ikke stort å fortelle fra disse dagene hah.

-Gina Sørum

Likes

Comments

Ukens tanke: At jeg må komme i bedre rutiner når det gjelder skole.

Ukens høydepunkt: Det må selvfølgelig være helgen i Oslo. J. Cole konserten med Kamilla var veldig bra. Så kan si jeg avsluttet uken med godt selvskap.

Ukens nedtur: Det må være at jeg knuste skjermen på telefonen min igjen. Jeg fikset ny skjerm for bare en uke siden, så det var rimelig kjipt å knuse den med engang igjen. Dette er meg i et nøtteskall, for real!!

Ukens sang:

Repeat, repeat and repeat.. Trenger vel ikke forklare hvorfor :))))

Ukens person: Emilie, gjorde dagen min så bra når jeg fikk vært med denne jenta igjen.

Ukens obsession: Cottage cheese, altså har spist det nesten hver dag. Det er så godt, mmmm..

Ukens mat: Det må bli maten jeg spiste på fridays. Det var en pasta med kremet cajun - alfredo saus, også var det reker, kylling og paprika. Mmm, anbefales på det sterkeste om man skal spise på fridays.

Ukens flause: Heheheh, jeg var jo som sagt på J. Cole konsert. Så jeg måtte låse inn baggen min i bagasje rommet på Oslo S. Når man låser inn så får man en kvittering med kode på etter man har betalt. Denne la jeg da inni dekselet. Såå smart som jeg er så tok jeg av dekselet under konserten, så lappen ble borte. Hadde det ganske travelt med å rekke toget etter konserten, så jeg var jo selvfølgelig på vei til å grine når jeg fant ut at jeg ikke hadde kode.

Meen heldigvis hjalp en vakt meg, men jeg presterte jo med å ikke huske nummeret på skapet. Såå jeg klarte jo å få han til å åpne to skap før Kamilla husket hvilket jeg hadde. Alle gode ting er tre i guess?

Ukens lættis: Andrea og jeg kjøpte slengbukser på zara som var altfor langee. Men vi var bestemt på at vi skulle kjøpe dem. Begge to skulle bruke dem før vi skulle hjem. Så vi dro da å kjøpte en saks, og satt oss i et prøverom og begynte og klippe. Men vi rakk ikke bli ferdig før hun som jobbet der skjønte at vi gjorde noe annet å prøve klær. Herlighet så flaut, men morsomt.

Ukens gledings: Akkurat nå gleder jeg meg til min bestevenninne Ann Kristin kommer på besøk i helgen. Hun bor i trondheim nå pågrunn av studier, så får ikke sett henne like ofte mer. Vi har vært naboer veldig lengee, så har vært en overgang for å si det sånn. Some good food, good wine and gossip, så blir dette så braa!!

Hvordan har uken deres vært?

-Gina Sørum

Likes

Comments

Koser meg i Oslo nå. Endelig fått besøkt Anna Mathilde. Har ikke sett hun på nesten et år så er veldig koselig å besøke henne i Oslo. Før i dag var vi på Fridays, der koste vi oss med god mat og bare satt og snakket.

Nå sitter vi å ser på sesong 2 av Paradise Hotel. Er så gøy at det endelig har blitt lagt ut gamle sesonger. Nesten litt ille å tenke på hvor ung jeg var når jeg så på dette.

-Gina Sørum

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å slenge med et lite frokost tips. Selv har jeg hatt perioder der jeg ikke har spist frokost fordi det ikke har fristet. Det siste året har jeg lært meg til å ta meg tid til å ordne frokost. Jeg merker at jeg får mye mer energi når jeg får i meg frokosten. Frokosten er det som må til for at dagen skal komme i gang.

Her er en av mine favoritt frokoster. Dette er en frokost som jeg tar om jeg har lyst på noe søtt. Det er noe så enkelt som en bolle med cottage cheese, banan og jordbær syltetøy. Her kan du selvfølgelig bruke annen frukt og bær også!

-Gina Sørum

Likes

Comments

Åå kvelden i går var så koselig. Jeg var på besøk hos ei venninne som jeg ikke har vært med på en stund. Det var utrolig godt å være med hun igjen. Vi dro rett på butikken for å kjøpe inn litt godt til kvelden. Praten gikk i ett hele kvelden hahah. Tror kanskje vi har tidenes dårligste humor, så samtale emnene våres er veldig spesielle kan man si. Ler alltid når jeg har den dama til selvskap.

​-Gina Sørum 

Likes

Comments

Nå tenkte jeg å slenge med et lite tips til for eksempel kveldsmat eller lunsj. Jeg elsker disse bananpannekakene. De er sunne og super enkle å lage.

Ingredienser
2 egg
1 banan
Du kan eventuelt tilsette litt kanel eller Sukrin for å få litt mer smak eller søtning.

Slik gjør du
- Mos bananen, og bland med eggene.
- Ta litt margarin eller stekeolje i en stekepanne. Stek dem på middels varme til de får en fin farge på begge sider.
- Vips så er de klare til å spises. Jeg selv synes cottage cheese og jordbær syltetøy var veldig godt på.

-Gina Sørum

Likes

Comments

Starter uken veldig bra med en litt kortere skoledag. Begynte på skolen klokken 10 i dag, men var likevel veldig trøtt. Det blir mørkt ute veldig fort nå, så sover ekstra godt om nettene. Jeg fryser så lett og, så det frister ikke så veldig å gå opp av sengen for så å gå til skolen. Men bedret seg i løpet av dagen.

Etter skolen dro jeg å trente på treningsstudioet som ligger på skolen. Hadde en veldig bra økt i dag. Det er en så deilig følelse etterpå. Hahah motiverer meg med hvor god følelse jeg får etter treningsøkten er ferdig.

-Gina Sørum

Likes

Comments

Etter jobb i dag så dro jeg rett på hockey kamp med to venninner. Det ble seier til Storhamar med 4-0 mot Stavanger Oilers. Så etter kampen dro jeg og Tuva hjem og feiret med pizza fra San Marino.

Nå ligger vi begge i sofaen og har akkurat startet på den nye sesongen av svenske Paradise Hotel . Skulle ikke tro vi har noe annet liv om kveldene hahah. Men veldig godt å få slappet av etter en dag som har vært litt travel for min del. Håper dere har en fin søndagskveld dere og.

Likes

Comments