Vikt

För tillfället är jag inne i en period där jag helst inte vill äta. Jag har ätit sallad och riskskor under den senaste veckan för jag är så "rädd" för kalorier.

En liten kommentar om vikt och jag kan inte släppa det. Så sitter jag där och ser ner på min mage och lår, ser nåt enormt. Jag fick en impuls att vilja kräkas. Leta efter någon snabb lösning som kan suga fettet ur min kropp. Jag får inte leva på isbitar igen istället för mat eller inte tillåta mig själv att äta någon viss mat. Det finns en risk att jag faller tillbaka, att lyssna på "rösten" känns så lätt vilket gör det så viktigt att vara envis i sig själv.

Vid dessa tillfällen vill jag ha min pojkvän hos mig men han bor tre timmar bort och de ska ha nån jävla fest. Jagfförsöker tänka på hans ord om hur snygg och sexig han tycker att jag är men mobiltäckningen har intevvarit bra. Så jag är fast här i min deprimerande ensamhet och försöker göra det bästa av situationen. Skapa projekt. Skriva något eller sticka. Tystnaden känns farlig och likaså stillheten, men när jag är aktiv känns det länge. Likaså promenader är bra.

Gillar

Kommentarer