Tänk på diafragman

Jag har varit hemma i några dagar nu. Saknar inte jobbet utan tänker mest på nyfikna kollegor. Ryggen och nacken är fortsatt smärtsam men något bättre. I måndagskväll så var det som att hela ryggen, axlarna, nacken och revbenen gjorde ont. Det skapade en känsla av panik och insikt i hur spänd jag faktiskt har varit som kroppen har gått lagrades på. Skulderbladen är extremt ömma och smärtsamma.

Idag var jag hos naprapaten hon knäckte nacken och masserade men mest handlade det om att jag andas med axlarna och svankar med ryggen vilket innebär mycket belastning på dessa muskler. Jag ska lära mig att andas med diafragman och minska svankandet. Sen är det nåt med att bäckenet på vänster sida inte är stabilt och så är jag överrörlig. Så jag ska balansera den sidan av bäckenet.

Hon tror att det är nåt med min vänstra höft för den hoppar till och beter sig lite konstigt. Så det kan bli så att den behöver röntgas vi får väl se om det är ortopeder som har hand om det. I så fall skulle det delvis förklara min smärta i höften emellanåt.

Jag kommer vara hemma resten av veckan gör att komma ner i varv. Öva på diafragmaandning. Men det tar väl tid innan inflammation av muskler går ner annars får jag väl kontakta nån läkare men jag vill inte knapra tabletter som förstör min mage så som NSAID preparat. Tack vet jag magnesium.

Gillar