Det är mycket nu

Min kropp gör så ont på många ställen. Hela ryggen har börjat göra ont och likaså knäna. Axlarna gör mest ont ibland hela armarna ner till händerna.

Jag kommer inte att klara det här hur länge som helst. Vet att jag inte är ensam, men det känns som en sån hopplös situation. Någon dag är helt okej, kul till och med men när det blir så varje dag så blir det inte kul. Jag måste vara trevlig och vänlig, alltid alert. Fast jag helst vill sitta för mig själv i tystnaden några minuter. Tystnad finns inte. Jag kan inte bara pausa för ingen kan direkt ersätta mig.

Det gäller väl kanske att öva på att prioritera sig själv först oavsett vad andra tycker. Det är inte mitt problem för de som behöver veta vet om det. Jag är rädd för att klaga på smärta och trötthet men till slut måste jag.

Imorgon är det fredag i alla fall. Förhoppningsvis något lugnare, vi är fler i alla fall. Försöker att tänka på min älskling och på vad han skulle säga/göra. Spånar lite på en idé gällande alla texter som bara ligger på ett usb.

Gillar

Kommentarer