Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

okej nu är jag jävligt irriterad på folk med dubbel moral som inte har någon som helst vätt i huvet. snälla ni sök hjälp. Man ska behandla människor med respekt även om man inte skulle tycka om personen. det fulaste man kan göra är att gå och säga till personens vän för att sedan den föra det vidare till personen det handlar om. så otroligt fegt. Man ska kunna stå för vad man tycker och tänker. såna människor är bara pinsamma. kastar er åt helvete.


Likes

Comments


  1. tittade precis klart på första avsnittet av paradise hotel och tyckte att de verkade bra. ser fram emot nästa avsnitt i dag 22:00! har för övrigt inte gjort så mycket idag bara tagit det lungt. lyssnat på musik osv funderar på att dra ut en stund ta en promenad med en vän. imorgon ska jag på möte och får se där efter om jag åker till Norrköping eller inte.

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej på er. Nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan. Har varit en super bra helg för min del träffat massor med gamla vänner och haft det allmänt bra! Är som sagt i Gislaved och åker nog hem någon gång under veckan. Börjar få lite smått hem längtan..


Likes

Comments

Inte bloggat på några dagar men har inte haft någon lust så bloggar väl när jag känner för det! Precis kommit hem från stan/Hageby. Ska strax möta några boys för att prata lite. Taggar som fan till gisledagarna som är i helgen träffa mina saknade vänner igen.

Likes

Comments