Header

För er som följer, märker att det ploppar in en massa läsare ifrån vissa av mina inlägg fortfarande. Vill berätta för er att jag har bytt sida till www.kissen.se följ gärna där istället! :) <3 (gör bloglovin byten ifall din blogg är intressant)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
älskar den här familjen alltså!♥

Har fortfarande inte sovit någonting. Men jag har fått saker och ting gjorda! Var iväg på ungdomsmottagningen och det gick väldigt bra. Jag har städat köket (torkat i skåp och på skåp) och dammsugat lite, de vanliga.

De dåliga.... ingen har hört av sig än. (dom jag väntar på dvs)
Klockan går så himla segt för mig.. känns som om det vore 8! men klockan är bara halv 3.

Något kul? Jag har precis sett färdigt på Vampire diaries och Pretty little liars! Så nu ligger jag inte efter alls där. 😄 Ska nu fortsätta med The Walking Dead. 😊

Likes

Comments


Inatt har jag inte fått en blund.. mitt huvud har haft så många saker att tänka på. Inte nog med att jag har löst två hela korsord i natt. Sjukt..  även om jag försökte distrahera mig med korsordena har jag ändå inte kunnat sluta stressa inför idag.
Jag tog sömnis som jag brukar däcka av.. men det funkade inte alls i natt. Kändes som sockerpiller.

Ett jag ska iväg själv till ungdomsmottagningen, jag är rädd, ja.
Två jag väntar svar från ett speciellt ställe.. och idag är det typ de borde ringa. Om inte dör jag. Asså orkar inte vänta en månad till för att få veta hur de ligger till osv. Så jag är sjukt nervös.. har inte kunnat sluta tänka på det.

Mitt mål idag är väl att åka iväg på min tid och inte somna förns ikväll. Måste vara trött så jag somnar ikväll!

Likes

Comments

God eftermiddag! Har varit dålig på att uppdatera för att mitt humör har varit på botten. Känner mig fortfarande nedstämd men försöker kämpa mig upp.

Ska försöka blogga lite mer. Mer tips på filmer och sånt. 😊Hahah... Bilden ❤️❤️

Likes

Comments

Idag har det varit smått pissigt. Vi har varit iväg och lämnat balkongbordet vi köpte igår.. vilket suger extremt mycket. Det var fel på själva bordet så det gick inte att låsa den. Vi fick självklart pengarna tillbaka men balkongbordet var exakt likadant som vårt nya café bord. Det hade varit så snyggt ihop.

Annars har jag jobbigaste veckan någonsin. Så jag har bunkrat upp mig med choklad och serier. Blir ingen träning alls denna vecka pga den skiten. (kan inte träna)
Förhoppningsvis kanske jag kan träna på fredag!

Vi har även varit iväg och köpt mig en yoga matta. Äntligen! Den är lila 😉
Något annat jag har gjort medans jag inte har bloggat är att se klart alla Cougar Town avsnittena med Simon. Det är seriöst den bästa serien jag någonson har sett. Vi känner igen oss typ i allt. haha♥
När jag säger att jag har sett klart, menar jag då så mycket som Swefilmer har kommit ut med. Så vi väntar ivrigt på att de ska lägga upp fler ifrån säsong 2!

Nu när jag har nannat min sjukling, så ska jag se på American horror story, det sista jag har missat.
Tycker bara så synd om älskling som var tvungen att gå och lägga sig extra tidigt. Hoppas han mår mycket bättre imorgon. Annars får han stanna hemma och jag får ta hand om honom! Gose..😞❤Jag, Simon och Smulan satt/låg och solade på balkongen idag. Super mysigt. Tror Smulan njöt mest 😉

Likes

CommentsGodmorgon! Har precis startat två tvättmaskiner och diskmaskinen. Ska nu vänta på att den första tvättmaskinen ska bli klar. Efter det ska jag börja röja upp här hemma. Även leta möbler till vår balkong 😊

Efter allt detta.. ska jag iväg och träna! 😉
Hoppas ni får en awesome fredag! ❤

Likes

Comments


Godmorgon! Blev inget bloggande igår för att jag inte hade någon lust och var sjukt trött. Mina ögonlock var så tunga under hela dagen.. Så jag orkade inte ens röra mig någonstans eller tänka.

Men innan min trötthet tog över helt så stack jag iväg och tränade. Sjukt skönt! Äntligen. Hade dock inte samma styrka som sist så det blev sämre i mitt "schema", vilket sög as hårt. Klarade av samma vikt och NÄSTAN 12. Orkade typ 10. Kändes as jobbigt att acceptera det. Men jag antar att detta är för att jag var tröttare än vanligt och inte tränade i Måndags
Simmade i alla fall i 40 minuter vilket kändes as bra. 😄

Idag ska jag handla själv på city gross. Inte så lång väg. Men jag ska gå, inte cykla då jag har punka på min stackars cykel 😒
Ska i alla fall köpa glass 😉
Likes

Comments