Just nu sitter jag bredvid Simen, han sitter och pluggar och jag gör i princip ingenting? Vi gick till Coop,köpte massor med frukter, stoppade in några isbitar och avnjuter nu varsin exotisk drink haha. Uppfriskande!

Jag hade min sista helg i Umeå. I fredags samlades hela släkten och firade min flytt till Stockhlolm (skämt åsido), vi gjorde middag tillsammans, åt tårta och lekte med barnen. Sitter och tänker att det är ju faktiskt helt underbart att ha en familj. Att ha alla nära och kära nära mig. Nära hjärtat och nära sinnet. Att se dem alla vara friska och kunna ge dem kärlek och få kärlek tillbaka är en magisk känsla. Att ha människor som du kan alltid räkna med. Tänk vilken tomthet måste det vara - hos personen som inte har kontakt eller har ej möjlighet att ha kontakt med sin familj.

Gänget! :D
Jag och mammi <3


I lördags, samlades vi ett gäng vänner för en middag. Jag känner mig stolt och blessed för de människor jag har fått att ha i mitt liv. Det är nog absolut ingen ovanlig känsla, men att känna tacksamhet - det bör vi alla bli duktigare på. Att påminna oss oftare att inte släppa taget om de som betyder dig mest, bry sig om de som bryr sig och dig - dessa gör ditt liv till så mycket lyckligare och värdefullare. Ett känslosam inlägg haha, eller snarare en wake-up call att bli duktigare på att säga till mina nära hur mycket de betyder för mig.

Iallafall, en städad utekväll med mycket dans och lite tårar senare på kvällen. Jag vet inte varför jag känner som jag gör då det endast handlar om en flytt till Stockholm, men det är en obeskrivligt konstig känsla... att inte spontant kunna gå förbi sina närmaste tjejkompisar, ha en filmkväll eller gå och ta en kaffe med min moster och hennes man. Det blir konstigt. Men direkt man har kommit in i en vardag här nere känns allting som vanligt igen, det är jag helt övertygad om. :)



Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​... att redan nu känna längtan efter sommaren och sin balkong en varm sommarkväll? 


Likes

Comments

Godmorgon!

Det är torsdag. Ljuvliga torsdag. Snart helg för mig med, jobb och avskedshelg. Hallelujah!

Jag har försovit mig imorse, första gången på otroligt länge. Som tur var så var jag ändå i tid då jag ställer klockan så pass länge i förväg. Men ouch vilken stress moment det är egentligen, detta är något som förstör hela dagen om man inte hanterar det på ett smart sätt.

Det är väl då trafikolyckor händer, man ramlar och glömmer att låsa dörren hemma eller att ta med sig lunchlådan till jobbet. Att lära sig hur man hanterar stressiga situationer är en konst. Indeed. Andas in och ut. Stanna upp i en minut. Tänk över situationen - hantera den. Gäller bara ett tänka ett steg framåt och sköta det snyggt. Du har redan försovit dig, man är väl inte mer än mänsklig. Se bara till att inte göra det oftare än nödvändigt;)


Likes

Comments


.

Till alla som befinner sig i ett eller strävar efter ett förhållande.

Hej! #metoo - ännu en påminnelse om att saker och ting måste förändras. Vi måste helt enkelt bli ännu bättre på det vi gör. Här och nu. .

 För det första! Ska vi få igenom någonting, ska det faktiskt ske en förändringar så måste vi börja med att sluta lyfta låtar så som Beyonces ''Run the world (Girls) '', hur bra artist Beyonce ens är. Vi måste berätta för Penny Schulman om att säga att '' pojkar är skräp'' är inte okej... Och vi måste sluta respektera Zara Larssons ''Jag hatar män'', samtidigt som hon befinner sig i ett förhållande. DETTA ÄR INTE OKEJ! VI löser inte hat med hat. Jämt ska det vara, vi ska inte bli bättre och män ska inte heller vara bättre än oss. 

För det andra:  uppfostra dinabarn rätt. Var modern. Berätta om respekt och omsorg till dina små kusiner, låt din pojke få lära sig att laga mat, låt din lillasyster förstå att det är jätte skönt att vara lite bortskämd ibland. Tänk ett steg framåt. Var inte mannen som har en fru som serverar middag till sin familj, och ger en kyss på pannan på sin duktiga hårt arbetande man samtidigt. Strax efter att hon hämtade barnen från dagis och sorterade skorna i hallen. Var inte heller den kvinnan.

Så nej, det är inte okej att att kvinnor behöver kämpa för sina rättigheter, men det är inte heller okej att vi inte gör någonting åt det... här och nu.

#netoo fast #together



-



Likes

Comments