YOUR LAST WORDS

2013 / 2014, Åsikter
Good morning!

Jag har tänkt på en sak när man ska åka ifrån varandra eller bara lämna varandra för en stund.. Gå aldrig ifrån varandra som ovänner eller med en klump i magen för man vet aldrig vad som händer i livet. Allt kan förändras på en sekund. Man ska aldrig vara för självsäker och tänka att "det händer inte mig" för vem har trott att det ska hända när det väl händer?

Det är samma sak med att gå och lägga sig som ovänner. Det är inte alls bra. Då ligger man och tänker på det tills man somnar och det lixom borrar in sig ända in i själen och då blir det bara svårare att förlåta. Är det något stort kanske man t.o.m gråter sig till sömns vilket bara är hemskt! Älskar man någon så vill man väl inte att detta ska hända den andra personen? Så försök alltid lösa problemet, prata ut osv innan ni skiljs åt eller lägger er.

Välj vad dina sista orden till personen ska vara innan ni skiljs åt för vem vet, det kanske är sista gången ni ses. Vem vet, en bil kanske kör på dig på din egen gata t.o.m. Bara Gud vet.

Tänk vad man ångrar sig om något verkligen skulle inträffa, och man har t.ex bråkat eller sagt något dumt precis innan. Det kommer följa en hela livet..

Så välj dina ord med omsorg.

  • Nära Halmstad

Gillar