WOW

Jag satt och kollade i en skvallertidning tidigare idag och såg att Jordan opererat ut sina gigantiska bröstimplantat. Hon har alltid sett såååå trashig ut. Som en riktig porrstjärna men Gud vad fin och fräsch hon blivit nu! Alltså stora bröst förstör så himla mycket, jag fattar inte hur man kan vilja ha det!? Okej att vara platt kanske inte heller är det mest ultimata men en normal storlek är finast. Typ B-C. En vacker dag ska jag själv göra en förminskning. Kolla bara vad fint skjortan sitter på Jordan nu. My dream!

Gillar

Kommentarer

jenny-vssom
,
Verkligen! Sjult fin. Men sen gör smink väldigt mycket också. Såg en tjej som är super fin (liknar jordan), har 2 barn. Hon hade en profilbild på facebook där hon sminkat sig överdrivet, hård sminkade ögonbryn (svarta när hon är vit med mörkt hår 😣), ögon sen något hemskt fult MÖRKT läppstifft på det. Hon såg ut som en trashig hora och hon har 2 barn.. varför säger inte hennes vänner till kan jag undra då.. man måste vara ärliga mot varandra! Kanske bara är jag men jag tycker att naturligt oftast är snyggast och har du ögonsmink ska du inte ha ett starkt läppstift eller tvärtom. Har du kortare kjol ska du inte ha urringat. Har du urringat ska du inte ha kortare kjol.. osv. Ps. Tog bara ett exempel med tjejen från facebook känner inte henne.
GIIZELA
GIIZELA,
Jag håller med dig. Tjejer är ofta avundsjuka på varandra och jag har själv varit med om att en viss person försökt få mig att ta på mig fulare kläder, ofixad osv för att hon skulle vara "snyggast"
nouw.com/giizela
jenny-vssom
,
Ja du samma här 😂 fast nu har jag ärliga vänner som jag vill ha migm går jag upp några kg så går det inte obemärkt förbi 😂😊 men det är skönt för då vet man att folk bryr sig på riktigt!. När jag var yngre hade jag dok en "vän" som skulle fixa mina ögonbryn.. fyyy säger jag bara, grät eftråt. De såg ut som pamela anderssons på 90 talet -streck 😂😂 och hon brukade göra snygga bryn. Avundsjuka bitch! Vi tjejer behöver ta bättre hand om varandra 😊