TRÖTT

2015, Allmänt

Good morning!
Lennox kunde inte sova inatt...han var vaken till 03.30!!! Vilket betyder att jag också var det. Helt sjukt! Han var säkert excited för idag eller något. Så nu sover han gott och jag ska upp och fixa nu. Jag ska väcka Ilir och Korab snart för de ska få städa Lennox rum som de bombaderat med kläder som värsta tjejerna igår när de skulle ut. Ilirs garderob bara väller ut. Så det blir deras syssla idag så fixar jag allt annat.

Jessica var här igår och hjälpte mig med ballongerna....alltså dom svåraste i mitt liv haha. Och så var hon min privata Askungen. Stort tack! Jag kunde inte blåsa upp de satans ballongerna ens lite och vi bara skrattade hela tiden haha men till slut lyckades hon. Köket blev jättebra, perfekt för en riktig pirat som Lennox anser sig vara.

Synd att det är så kasst väder för annars kunde man utnyttjat vår stora trädgård. Anyways.... Hoppas det här kalaset blir lyckat, vi har ju aldrig haft något innan. Men jag tror det är bra att vi inte tog fööör stora barn och inte småttingarna som är typ 1 år. Dom klarar sig inte utan föräldrar och meningen är att barnen ska kunna göra lekar osv. Och att det bara ska vara barn och inga föräldrar för vi kommer inte ha tid att vara sociala ändå då man måste ha koll på vad barnen gör. Så det hopps jag att alla förstår!

Gillar