THOUGHTS

2015, Allmänt

Jag och Ilir har precis pratat i telefon i hela 45 min. Alla som känner mig vet att jag hatar att snacka i telefon, speciellt med såna man träffar varje dag ändå. Så våra samtal är max 5 minuter i vanliga fall. Men idag så pratade vi framtidsplaner.... Hur vi ska gå framåt i livet.... Vi har ju framtidsplaner som vi gärna vill fullfölja både för oss själva men även för Lennox skull. Jag vill att han ska ha ett stabilt och tryggt liv, sen vill vi även köpa hus osv och det krävs stora summor pengar till det som ni vet. Vi vill helst bygga vårt egns hus så man får det som man vill ha det från början och det är långt ifrån billigt.

Och vi har typ två alternativ.... Jobba sönder oss för "helt okej" löner eller göra stora förändringar och tjäna väldigt mycket bättre plus få mer tid tillsammans ändå. Och då kommer vi snabbare och lättare framåt. Jag har väldigt svårt att släppa familjen och flytta härifrån och Ilir har lättare för det men i slutändan måste man tänka på vad som är bäst för VÅR EGNA familj. Det är ändå vi tre som ska leva tillsammans och alla tänker ju på vad som är bäst för sig själva i slutändan ändå annars kunde ju våra kära familjemedlemmar också flytta med oss likaväl som att vi stannar kvar.

Men en sak som jag fasar för är att Lennox inte kommer vara lika nära familjerna som nu. Och han kommer inte växa upp med sina kusiner om vi flyttar..... Både jag och Ilir är jättenära med våra familjer. Kan inte bara hela min familj och hela Ilirs familj också flytta om vi gör det? Det hade ju varit perfekt! Men man har ju sitt liv här...... Men är det detta jag vill egentligen? Jag har så mycket tankar om framtiden som är väldigt nära..

Usch vi får se hur allting blir men först väntar vi ut några viktiga besked som vi ska få inom de kommande veckorna. Hoppas allt är positivt nu bara!

Varför kan jag inte bara tjäna typ 80.000kr i månaden och jobba 75% så som jag vill? Vad behöver jag uppfinna för att få det så haha? Jag behöver inte mer alltså. Bara 80.000kr i månaden så är jag nöjd 😃

Gillar