THIS TIME

2015, Allmänt

Något jag verkligen ser fram emot med denna graviditeten är att köpa alla saker man behöver. Jag har ju dock lärt mig att man inte behöver allt det som jag hade till Lennox. Han hade t.ex över 10 par märkesskor dagen han föddes. Tror ni han använde dom? Inte ett enda par! Vem tar på en nyfödd bebis skor lixom?

Och alla kläder. Omg säger jag bara. Han har inte ens användt hälften. Med det här barnet så kommer jag typ gå in på H&M, Lindex och Kappahl och köpa pyjamasar, kanske 10 st färdiga set, omlottbodys, byxor, mössor och någon sån där nalle overall. Det räcker i den första storleken. Barnet ska ju ha det mjukt och skönt, inte vara klädd i obekväma kläder.

Sen får jag ju ladda upp innan med alla produkter, filtar, bäddsaker osv som man måste ha. Det finns inget roligare än att handla barnsaker alltså. Tänk så är det en flicka... Då får man köpa lite andra saker än vad man köpte till Lennox. Det hade varit sååå kul! Men självklart är jag lika nöjd om det blir en till pojke. Då har vi iaf namn. Blir det en flicka så har vi inga namn som vi dör för direkt... Har ni några förslag? Det måste vara ovanligt eller annorlunda...

Gillar