THIS IS NOT ME

Juldagen idag och alla är typ ute och festar. Jag hade aaaaldrig orkat! Jag vill bara sitta hemma för tillfället för jag är så slut i båda hjärnan och kroppen.
Hade jag fått chansen att bara ligga i sängen och sova i en vecka så hade jag lätt gjort det.

Det märks på mitt utseende att jag inte orkar med något längre.... Aldrig att jag sminkar mig eller fixar håret längre.... Jag har alltid fått komplimanger för min klädstil, mitt utseende osv men ärligt talat var det läääängesen sist. Och det var längesen jag faktiskt kände mig fin. Mitt självförtroende är på botten i dagsläget. Jag har lixom tappat stilen helt! Känner mig så obekväm och ful. Och jag har blivit så himla osocial och ointresserad. Jag vill verkligen inte vara sån här men jag har hamnat i en svacka där jag måste försöka ta mig upp igen för jag mår inte bra just nu. Det har blivit för mycket med allt! Så förlåt till mina nära och kära att jag inte orkar ringa eller ses för tillfället. Jag måste bara få lite lugn och ro och hitta tillbaka till mig själv. Jobbet har tagit kol på mig och att Ilir startat sin bilfirma samtidigt har också varit sjukt krävande då jag fått ta hand om mitt egna jobb + allt som ska fixas för mitt egna bolag plus allt med hem och barnen, helt själv. Plus att jag har sömnbrist och min hälsa inte varit som den ska.

Det är snart år 2019 och jag ska kämpa ännu hårdare detta året för att nå mina mål! Jag ska ta hand om mig själv igen och börja tänka på mig själv och vad JAG mår bra av. Det är så tröttsamt att försöka göra andra nöjda hela tiden.. Vem tänker på mig i slutändan lixom? Nobody!

Gonatt!!

Gillar

Kommentarer