THIS IS ME - TAKE IT OR LEAVE IT

Jag har insett en sak idag. Jag är så jävla bra. Ja jag skryter men jag är verkligen bra! Jag har två jobb, sköter hemmet, min son är alltid fin, hel och ren. Han badas varje dag och hans tänder borstas varje dag, hur trött jag än är efter allt jobb! När vi äter här hemma så lagar jag all mat!

Jag är en jävligt lojal vän och "fru" ska vi bara inte snacka om! Det finns inget jag inte skulle göra för Ilir. När han är ledsen gör jag vad jag kan för att han ska må bra. Jag är ärlig. Jag skulle aldrig ens kolla åt en annan mans håll. Jag är kärleksfull och rädd om honom. Jag skulle aldrig gå ut och på något sätt disrespect him! Vissa kanske tycker att jag tror jag är mannen i förhållandet ibland men så är det inte, jag tar bara ingen skit för att jag är kvinna! Jag kan ha attityd ibland när jag tycker något är fel men jag har det inte utan anledning! Jag skulle aldrig såra min man med vilje och jag skulle aldrig svika honom eller förtroendet som han har för mig. Tyvärr men INGEN är värd det! 


Som man och pappa har man ett ansvar, precis som vi kvinnor. Man har inget att göra ute 4-5 på morgonen t.ex. Att hänga ute på klubbar, festa ihjäl sig osv är bara pinsamt! Visst att man kan gå ut då och då men då behärskar man sig och visar respekt mot sin partner som antagligen är hemma! För mig är sånt inte okej när man har familj..... Att sticka och dricka sig full och festa i andra städer eller t.o.m länder! Eller spendera helgerna med killarna tills det blir morgon istället för sin familj hela tiden! Självklart behöver man frihet och man måste vara med vänner/syskon osv också men man ska prioritera sin egna familj för ingen jävel tänker på dig när det väl gäller!

Jag stör mig på män som "bestämmer över sin kvinna" och ännu mer stör jag mig på kvinnor som tillåter sig själva bli behandlade som hundar som ska lyda. Som inte "får" göra saker, som ska vara hemma med barnen bara medans mannen är ute 24/7. Jag tror på jämlikhet när det gäller frihet och ansvar. En kvinna kan göra precis det en man kan så få inte för er något annat! Gud har skapat oss kvinnor och vi är lika värda som män! Hade jag haft mig själv som partner så hade jag varit lyckligt lottad ska jag säga! Jag accepterar inte vad som helst och det ska man inte heller! Jag gör mitt bästa hela tiden i alla mina roller. Som fru, mamma, vän, syster, dotter osv. Är det någon jävla idiot som inte uppskattar det så fuck off! Ingen jävel ska trampa på mig, få mig att må dåligt mer, vara osäker, bli nervös osv då kan ni ta och äta skit!

Jag är en god människa som alltid vill folk väl, och hjälper till om jag kan. Nu är det slut på att jag ska nedvärdera mig själv och behandla mig själv illa. Jag är den viktigaste personen i mitt liv (efter Lennox) och nu ska jag börja göra det som känns rätt vad folk än tycker om det! En sak ska ni veta.... Era åsikter doesnt mean a shit! Håll dom för er själva och reflektera över era egna liv innan ni yttrar er!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Håller med dig här. Ingen kvinna är mannens slav och familjen går först och sen resten av släkten.
Guest
,
👏 Så jävla rätt i de du säger!!! Ta inte skit från nån!!! Superwomen de du de,men du måste tillåta dig själv o luta dig tillbaka och kolla va du åstadkommit dag för dag. Du e en kämpe👍
Guest
,
Helt rätt !! Sant!! :) grymt bra skrivet! Det är tyvärr för många som inte har den självrespekten !! :(
GIIZELA
GIIZELA,
Tack! Nä tyvärr så trampar killarna lätt på sina tjejer och tjejerna blir dumma och accepterar det.
nouw.com/giizela