TANT GIZELA

Gissa vem som var hemma redan kl 00.15 inatt? Jag tappade lusten helt att ens dricka och gå ut igår. Det regnade också. När jag satt hos Kajsa uppklädd och festfixad så ba tänkte jag att näää jag älskar att vara hemma med min man och min son och äta chips och kolla på film. Jag älskar att städa efter min lilla ligist som bara stökar ner. Och jag gillar att gå och lägga mig vid 23 för att vakna tidigt dagen efter. Jag har blivit en familjemänniska.

Så Jessica och Kajsa ville inte heller ut sen. Vi satt där och pratade om vilka pensionärer jag och Jessica blivit för vi kände av en enda drick som var typ en 2:a. Kajsa är van vid festlivet fortfarande så hon tyckte vi var helt konstiga haha.

Jag ville bara hem, ta bort sminket, ta på något bekvämt och krypa ner i soffan med min man. Snacka om att våra män var förvånade haha. Jag fattar inte hur Ilir ens kan vilja gå ut......så jävla lamt alltså!
Men någon gång när det blir fint väder och vi är sugna på att gå ut så SKA VI UT istället.

Gillar

Kommentarer

jenny-wallenström
,
Haha samma här, är 25 år, Inga barn bor i sthlm men vi får aldrig heller ut, Vi går Max till en uteservering (där jag tar en Cola haha) Det är nog för yngre, när man blir äldre prioriterar man ofta annat :)
GIIZELA
GIIZELA,
Ja det blir nog så hahaha
nouw.com/giizela