TACKSAM

2021

Detta året har varit så himla tufft för min del. Många sömnlösa nätter och all stress och press har ibland satt min hjärna ur funktion. Ett tag kom jag inte ens ihåg vad jag hade ätit och om jag ens hade ätit den dagen. Jag fick typ minnesluckor och jag kände mig så korkad och dum.

Många tror att det är värsta lyxen att äga sin egna salong och att jag ligger och får gratis behandlingar varje dag typ men så är det inte. Man gör typ en snabb behandling på sig själv när man har tid för om någon av mina anställda ska göra en behandling på mig så förlorar företaget pengar. Allt handlar om pengar och jag hatar det! Time is money.. Jag ääälskar min salong och mina tjejer där men fyfan vilken utmaning det är ibland. Allting ligger på mina axlar alltid och jag försöker verkligen göra det bra för alla. Men även jag failar ibland. Det är även svårt att aldrig vara ledig på riktigt. Jag kan aldrig koppla av.

Pandemin har satt många käppar i hjulet för oss och det har varit väldigt tufft ibland men jag kämpar vidare!

Min stackars man har fått stå ut med min oro och rädsla många gånger och han har funnits vid min sida hela tiden. Och mina älskade tre barn tar all min energi men samtidigt ger dom mig så mycket. Det är för dom jag kämpar!

Jag är så tacksam för allt jag har. Jag minns den tiden då jag bara kunde drömma om hälften av vad jag har idag. Jag jobbar med något jag verkligen brinner för och utvecklas hela tiden….jag är tacksam för min personal….jag har mina två älskade pojkar som är mina bästisar, och min lilla dotter. Kan fortfarande inte fatta det! Min man finns alltid vid min sida och vi kämpar tillsammans för att komma dit vi vill! Ibland vill jag strypa honom men skulle inte vilja leva utan honom en enda dag. Vi är ett grymt team även om vi är som dag och natt. Sen min familj och mina nära vänner…. Vad hade jag gjort utan er? Jag har tak över huvudet….jag har t.o.m himeln över huvudet haha och mat på bordet… Jag är bara så tacksam och blessed. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna allt detta egentligen…

Gillar