SUMMER CHANGES

2015, Allmänt

Nu när jag börjar min semester den 13e så ska jag försöka få Lennox att sluta med blöjan. Eller jag ska inte försöka, det måste gå! Han blir ju snart 3 år och det är dags att sluta med den nu.

Tänkte även försöka få väck nappen på något bra sätt. Jag får väl muta med presenter eller något. Vi kan ju gräva ner napparna eller hänga fom i Pippiträdet i Pippiparken. Där hänger massor av nappar. Och när han vaknar så kanske dom har förvandlats till ett paket? Ska googla lite och se vad jag kan komma på.

Idag ska Lennox säga hejdå på sin förskola. Hans sista vecka var förra veckan men då var han ju sjuk :(
Sen i Augusti börjar han på det nya dagiset och det verkar han se fram emot. Anledningen till att vi valde att flytta honom till en förskola närmre oss är att han ändå skulle gå över till den stora avdelningen, få nya förskolelärare osv så då tänkte vi att han likabra kan gå närmre oss istället när han ändå ska lära känna massa nya människor. Han har två av sina kusiner där med, dock inte på samma avdelning.

Så senare ska Lennox och Ilir ta alla Lennox saker på förskolan och lämna lite avslutningspresenter till sina förskolelärare.

Gillar