STRESS & BILEN

2021, Familj

Fyfan vilken stressig dag. Ilir blev i ringd på dagspass på sitt ena jobb idag. Han jobbar bara natt annars.. så jag hade alla tre barnen med på jobbet samtidigt som jag fick ta över alla kunder som skulle till min kollega som vabbade. Barnens kusin Emirjona ställde upp och var med dom hela dagen i salongen. Sen kom Zsanett och tog med killarna hem till sig så de kunde leka med hennes son. Mitt huvud håller seriöst på att sprängas just nu. Det är kaos här hemma med för vi köpte rullgardiner till alla fönster igår plus massa annat som jag inte ens hunnit plocka upp ännu.

Imorgon är en stor dag för Lyndon börjar skolan och Lennox börjar 3an. Jag har köpt nya skolväskor, gympapåsar, gympakläder/skor och skolsaker till dom. Lyndon är så förväntansfull och Lennox är rädd att Lyndon ska skämma ut han hahaha.

Sen när jag slutar jobbet så ska jag hämta min bil som äntligen kommit. Ett halvår senare än den skulle. Hedin ger inte ens någon som helst kompensation för det. Riktigt dåligt faktiskt! Egentligen borde jag bara hävt köpet men pallar inte beställa en ny bil igen…

Nu ska jag bara gå och däcka i sängen!

Gillar