STORSTÄDNING

2018, Allmänt

Igår direkt när jag vaknade typ så började jag storstäda här hemma. Alla skåp städades ur i köket och jag torkade alla luckor. Rensade ur Ilirs samlingar i olika skåp som bara bestod av rena skiten. Så nu känner jag mig såååå lättad haha. Jag HATAT oordning! Jag mår psykiskt dåligt av det!

Jag har även rensat bort barnens leksaker men ändå är det för mycket. Nästa år så tänker jag säga till alla att inte köpa leksaker och vi kanske köper 1-2 st bara. För rummet svämmar alltid över så det är bättre dom får upplevelser eller något istället.

Sen plockade jag bort alla julsaker.....fattar ni att jag gjorde det först nu?! Jag gör det alltid dagen innan nyår annars. Men jag har inte haft någon ork eftersom jag varit helt slutkörd sista tiden. Plus att jag hade ett Mount Everest av kläder att tvätta, vika och hänga. Passade på att rensa ur barnens garderober då med. Sen bytte jag alla sängkläder och var klar för dagen vid kl 1 inatt.

Nu ska jag storstäda min äckliga toalett som blir dammig på en dag typ pga att vi har torktumlare där inne. Och städa hallen, vardagsrummet och vårt sovrum. SEN är jag klar! Och då blir det shopping som tack till mig själv :)

Gillar