SPÖKEN

2015, Allmänt

Inatt var jag vaken hela natten som vanligt och vid kl 4 så ringde det på dörren. Jag blev livrädd för Ilir är inlagd på sjukhuset för att observera hans diabetes så jag var lixom ensam med Lennox!

Sen hördes det som att någon hade en skruvdragare precis efter. Jag trodde det var inbrott och att någon skruvade upp dörren eller ett fönster. Lennox vaknade också till men somnade igen. Så jag ringde hem till Mamma så hon och Nathan kom hit på någon minut bara men det var släckt i trappan och jag hörde inte någon människa och ingen syntes till eller så heller. Vår dörr in till trappan låser sig kl 20 så ingen som inte har nyckel kan komma in.

Sen till slut så bestämde sig Nathan för att sova hos mig och när jag la mig med Lennox igen så hörde jag en röst som lät precis som Ilir när han är arg och den sa: VAAAD?! Typ 20 cm från mitt ansikte kändes det som.
Sen vid kl 5 så vaknade Lennox igen och ville gå på toa och så frågade han om det var det läskiga spöket som plingade på dörren!! Barn är så himla läskiga med sina frågor! Jag hittar även alltid förklaringar till saker som händer eller saker man hör men jag tror seriöst att det spökar här. En natt så spelade Lennox trumma av sig själv i hans sovrum t.ex. Den är inte elektrisk ens! Man måste slå på den! Sen hör man alltid massa bankande i skåpen, dörrarna osv. Nu pallar jag fan inte mer alltså!

Jag blev paralyserad igår och bebisen rörde sig som att han skulle ta sig ut. Han kände väl av mina höga hjärtslag och blev rädd eller nåt.

Så antingen börjar vi alla bli knäppa här eller så är det faktiskt något konstigt här....

Gillar