SÖNDAG

Jag har precis vakat, Ilir och Lennox sover fortfarande. Kan knappt fatta att kl är snart 11 och Lennox har inte vaknat ännu!!

Idag kommer min familj och släkt till mig för att fira att jag fyllde år i Fredags. Jag har haft fullt upp hela veckan så idag var en mer passande dag för alla.

Nu ska jag städa och sen börja med maten. Nathan kommer om en stund och ska göra en stor tårta. Han är bra på att laga mat så hoppas tårtan blir god haha. Vi har inte riktigt samma smak. Jag älskar när det är banan ocj chokladpudding i tårtor men han gillar bär, marsipan och sånt. Så det ska bli spännande att se haha. Jag brukar alltid köpa mina tårtor för då vet man att dom är perfekta och goda.

Bilden visar min favorittårta av svenska tårtor!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Äre sant?? Det är den bästa tårtan i hela världen. banantårta. Säljs ju bara på östras bröd..:( Bor i Stockholm så fettar mig rejällt när jag åker hem till Halmstad på besök haha
GIIZELA
GIIZELA,
Nej det är inte bara Östras som har den. Alla konsitori i Halmstad säljer den. Även Maxi och Ica på Vallås gör det :) Tror säkert andra städer också säljer den.
nouw.com/giizela