SLEEPLESS

2015, Allmänt, Bilder

Guess whos awake? Ja, uppenbarligen jag eftersom jag bloggar haha. Jag kan inte sova och det börjar bli lite problematiskt nu att det händer varenda natt så jag får be en läkare skriva ut något till mig snarast. Jag vill inte klaga för mycket men det är riktigt jobbigt. Speciellt när man ska ha ork för jobbet och sin familj/hemmet med.

Igår så var vi ute och åt på Wild West.. Denn gången äcklades jag inte som för en vecka sen för jag tog något helt annat som mest bestod av grönsaker. Kött får mig att vilja spy fen sista tiden. Samma sak med krämiga saker eller sötsaker ewwww!

Anyways.... Det tog evigheter att få maten så vi var klara på Wild West vid 22.30 och då ville vi båda bara sova haha så vi åkte till Maxi och köpte lite saker och sen hem och "kollade på film" = halvdäckade till en film. Sen sov vi jämte varandra för en gångs skull utan en liten Lennox emellan oss hahaha. Men fan vad vi saknar honom. Han ville sova hos Mormor & Morfar igår men han sa "Men tänk om jag blir ledsen?" Och då sa jag att det bara är att ringa så hämtar vi honom mitt i natten men sen när jag ringde för att säga gonatt så hade han inte ens tid att prata med varken mig eller Ilir. Så han trivdes nog rätt bra :)

Ilir älskade sina presenter också by the way och det var ju bra! Lennox gömde alla paket och Ilir fick leta efter dom en och en i hans rum.

Mmmmmhuuum vad händer idag då? Vi ska på cirkus för första gången med Lennox. Jag har inte varit på Cirkus sen lågstadiet tror jag. Det ska bli kul att se Lennox reaktion. Och innan dess så kommer min familj hit för att gratta Ilir.

Gillar