SKÄNK PENGAR!

2013 / 2014, Åsikter, Allmänt
Idag har jag skaffat fadderbarn i en SOS by. Jag skänker pengar varje månad och varje gång det händer någon katastrof som kriget i Syrien eller det som hände i Fillipinerna men vill ge ännu mer. Som jag sagt flera gånger innan: har jag råd med en fika på stan, en ny tröja bara för att jag vill osv så har jag råd att lägga minst lika mycket på en annan människa som har det svårt! Det har definitivt ni andra också! Därför väljer jag att lägga en del av min ekonomi på utsatta barn/människor.

Jag hatar människor som skiter i andra! Jag vet folk som lätt hade kunnat trycka i sig en big mac samtidigt som de kollade på nyheterna om svältande barn på TV! Samma öde är vad ni förtjänar!

En sak till som stör mig är när barn kommer fram och vill sälja t.ex maj-blommor där pengar går till de som har det dåligt i vårt egna land, Sverige. Och folk ba "nej tack" eller "jag har redan köpt" Ja men wow köp en gång till då din snåla jävel! Det finns föräldrar som är i sådana situationer att de inte ens kan köpa varma vinterkläder till sina barn! Dit går t.ex maj-blomma-pengarna..... Så sluta fucking snåla och öppna era hjärtan! Det borde vara lag på att man ska donera!

Gillar