SAVINGS

Det här året så kommer jag att spara rätt så mycket pengar till det kommande barnet och jag har såklart redan börjat. Jag vill inte använda Lennox saker till detta barnet, förutom några få saker. Och skulle det vara en flicka så måste vi köpa precis allting nytt. För nej, min flicka ska inte se ut som en pojke :)

Men det dyraste kommer vara vagnen. Lennox är ju drygt 3 år när barnet föds men jag känner mig inte redo att ge upp vagnen helt för hans del ännu. Går man mycket eller är någonstans där man inte vill att han ska springa omkring så är vagnen väldigt bra. Så därför har vi bestämt oss för att det blir en syskonvagn. Fast som man lätt gör om till en vagn för ett barn. Bugaboo Donkey är en av de dyraste vagnarna men den är såååå älskad av folk. Det är t.o.m löjligt hets om den! Jag gillar att den är liten och smidig och när Lennox inte är med så tar man bara bort sittdelen. Vi köpte en sån här vagn förra året men användes inte så vi sålde den direkt utan att gå back.

Men nu när vi kommer ha två barn så tror jag att den är det bästa alternativet för oss. Sen är den låg också vilket är bra för mig. Till vagnen så kommer jag att köpa en skötväska från Elodie Details och jag kaaaanske köper sittdynorna med i samma mönster. Jag funderar på att kanske sälja vagnen vi har nu och köpa en Bugaboo Bee3 också till Lennox. Den är lite mer sulky.

En ny Donkey med alla tillbehör som behövs går på ca 16.000:- så jag tänkte kolla om det finns någon som säljer en begagnad från 2014/2015 för då kan det bli liiiite billigare iaf. Men den måste vara helt svart för då syns inte reporna som alltid uppstår.

Så jag får nog räkna med att spara iaf 20.000kr för att kunna köpa allt man behöver. Bara en nappflaska kostar lixom 100 spänn och man behöver flera. Men kläder kommer jag köpa billigt på H&M t.ex.

Gillar

Kommentarer