ONORMAL

2015, Allmänt

Sådär då har jag pratat med läkaren. Skönt att han är så förstående. Hatar nonchalanta läkare!

När Ilir slutar så ska vi åka och köpa en present till Kim som fyller år imorgon. Han får hoppas att vi inte köper något som min mamma föreslår hahahaha. Hon är världens tråkigaste när det gäller presenter och köper hon kläder så "ska man ha dom att växa i" hahhaahah. När hon har köpt kläder till Lennox när han var liten och typ hade stl 68 i kläder så köpte hon stl 92!

Ni skulle sett min stackars bror när vi var små, han var tjock och hade alltid lite för stora kläder som Mamma eller Mormor köpt. Och töntiga kläder. Typ skjorta med fluga på skolfoto och sånt. Tur att dom aaaaaldrig kunde bestämma över mig när det gällde kläder så jag hade alltid fina kläder i rätt storlek. Men enligt henne var dom för små :/ Och hängde inte tröjorna över rumpan så frös man, enligt dom.

En gång köpte Mamma kläder till oss i julklapp för typ 15.000kr vilket var mycket på den tiden och det var massa såna dyra designerplagg som jag ändå vägrade använda. Då var hon inte glad hahaha. Jag kommer ihåg att vi alltid bråkade om vilka kläder/skor jag skulle köpa men jag fick som jag ville till slut. Jag tyckte ju att jag var så cool och hon var så töntig och gjorde min bror töntig också.

Mitt coolaste moment var när jag köpte mina första Buffaloskor på Scorett hahaha. Och när jag skulle göra min bror cool när han skulle ut med mig så fick han klämma ner sina tjocka fötter där fast han hade typ två stl större. Och så gjorde jag spikes i hans hår.

Vilken störd unge jag varit ändå alltså. Jag måste ju smällt i skallen rejält någon gång under barndomen. Kanske var så att dom tog bort en bit av min hjärna när dom tog bort min tumörknut när jag var 1 år haha.

Hoppas mina barn blir normala för jag hade fått spel!

Gillar