NYTT TILL LENNOX

Lennox har vuxit ur sin fina vinteroverall från Ticket to heaven. Jag har bara haft deras overaller till barnen men nu har jag hittat en som nästan ser likadan ut fast som är snäppet finare och även liiite varmare från Reima!

Sen har Lennox stövlar blivit stulna på dagis så jag tog ett par nya likadana som han hade från Kavat för de har ullfoder som man kan ta in och ut. Och då kan man ha stövlarna både när det är varmt på våren/hösten/sommaren och när det är kallt och slaskigt på vintern.
Och så ett par vinterkängor fick det bli och även de är från Kavat. Det är mitt favoritmärke på barnskor faktiskt. De är bra och har jättebra kvalitet. De läcker aldrig in heller.

Skalkläderna inför hösten har han från Polarn o pyret och de passar fortfarande så det enda som jag behöver köpa därifrån är en ny vindfleece och ett par höstskor som han kan ha på dagis. Sen har han ändå sina olika sneakers som han kan ha hemma för det är inte så att jag drar ut barnen i dåligt väder så som dom gör på dagis. Och då behövs det inte såna kläder hemma.

Så nu är Lennox redo för både hösten och vintern. Det är ju bara lite mössor, vantar och halsdukar kvar att köpa. Och även en vinterjacka.

Fyfan vad dyrt det blir, det är helt sjukt! Tur man bara har två barn!

Overallen finns på outnorth.se för 1595:-
Vinterkängorna finns på lekmer på rea för 629:- istället för 899:-
Stövlarna finns hos Ellos med 25% rea på en valfri vara för 399:-

Gillar

Kommentarer