NUTELLA HYSTERI

2015, Mat & Recept, Allmänt

För något år sen så var det så himla "coolt" att äta Ben&Jerry glass. Alltså tjejer ba: Åh ensam hemma ikväll, tur att B&J håller mig sällskap! Alltså en glass!!!!!! Den är ju dyrare än typ GB glass och den anses ju vara Gucci bland glassarna typ. Så självklart måste man viss sin Gucci glass.

Men nu...... nutella.... Alltså okej det är gott vi fattar men att folk gör varenda sak med nutella och att det tydligen finns en "Nutellas dag"............har folk inget liv eller? Sitter folk seriöst hemma och äter nutella saker hela dagarna? Jag pallar inte se ett enda inlägg mer om Nutella! Och då kanske ni tycker att jag bara kan blunda typ men nej för varenda jävel lägger upp något om denna bruna sörja!

Jag och Ilir kollade på en dokumentär om såna här produkter....som innehåller jordnötter, hadselnötter osv..... Dom sa att det är så himla mycket råttor på såna fabriker pga nötterna och det finns inga åtgärder för att få bort problemet. De sa att i varje burk så finns minst 3 hårstrån från råttor. Nermalda givetvis! Så pass mycket råttor är det! Googla själva!

Bon apetit!

#jagbojkottarnutellaförvillintehahårimunnen

Gillar