NEW NAILS

2013 / 2014, Allmänt
Jag som skulle göra om mina naglar helt och hållet.... Det gick ju sådär haha. Det blev bara en snabb fixing i transparent gele med ett rött nagellack över. De blev dock väldigt korta, inte så smart med långa naglar denna veckan. Gjorde även en pedikyr. Har man fina händer och fötter så känner man sig så himla mycket finare. Och det vill man väl?!

Tänkte lägga en silver inpackning på håret så det blir mer beige färg men tar det imorgon. Håret blev liiiiite mörkare upptill och liiiite varmare nertill än vad jag ville ha i förgår när jag var hos frisören. Allt var så stressigt så pallade inte tjata heller.... Vilket man egentligen ska göra ! Men det blir nog bra med en inpackning..... I hope!

Jag läste förresten igenom senaste tidens inlägg här och shit vad negativ jag varit och vad mycket jag svurit. Inte fint!! Men det blir lätt så.... Min blogg speglar ju mitt humör, mina känslor osv. Är jag glad så skriver jag ett glatt inlägg, är jag ledsen så blir det inte lika glatt. Jag är ganska öppen av mig här, däremot skriver jag inte om riktigt privata saker för det har ni inte med att göra.

Nä, nu ska jag fixa med lite tvätt medans jag väntar på min älskade man. ❤

Gillar