NEW BABIES EVERYWHERE

2015, Allmänt, Bilder

Gud vad alla ska få barn just nu. Jag ser ultraljudsbilder överallt tycker jag och självklart är det hur kul som helst....... Jag och Ilir vill också ha ett syskon till Lennox men tyvärr har jag svårare för att producera än andra. Det får mig att känna mig väldigt okvinnlig ibland även om jag vet att det inte har med kvinnligheten att göra!

Med Lennox gick det direkt vilket var typ ett mirakel och vi kunde inte fatta hur det ens var möjligt så när jag väl fick positivt gravtest så fick jag panik. Jag var ensam hemma och Ilir var i Norge och det gick inte få tag i honom just då. Jag ringde mina svägerskor Lavdije & Dona och dom trodde någon hade dött för dom hörde att något var fel men jag ville ju inte berätta till dom innan jag berättade till Ilir. Sen på kvällen kom Mamma, Nathan & Jessica och alla tre var överlyckliga medans jag typ satt och lipade hahaha. Men jag övervägde aldrig om jag skulle behålla barnet eller inte. Det var mer en självklarhet. Så jag var livrädd inför framtiden.

Under sommaren så började jag läcka lite fostervatten och jag kommer ihåg att vi var hos Gaz & Lavdije när det kändes som att jag pissade på mig. Så jag fick panik och ba neeeej jag kan inte föda nu jag vet inte hur man gör osv. Det var 1,5 månad före beräknat datum. Ilir fick lite panik och satte en ring på mitt finger (det var ju på tiden!) Men jag gick typ två veckor till och sen gick vattnet i mitt kök när jag, Ilir & Korab hade värsta planerna inför stranden. Jag kommer ihåg att jag skrek till Korab att inte komma till köket för jag pissar på mig hahaha jag var så chockad att jag inte visste vad jag sa. Sen duschade jag och rakade mina ben mitt i allt. Ilir var arg för att jag inte åkte till sjukhuset direkt men jag hade ju inga starka värkar. Sen låg jag där och ville skära ut ungen själv i 30 jävla timmar. ENSAM! För dom lät inte Ilir stanna kvar. Och sömnmedlet funkade inte på mig så jag var vaken och helt slut.

Men det var den bästa upplevelsen i mitt liv.. Så himla spännande att få se sitt barn för första gången. Helt sjuk känsla. Jag hoppas verkligen jag får uppleva det igen.

Jag orkade inte med att ens försöka få ett till barn längre nu i höstas för det hände aldrig något och jag tappade självförtroendet helt och blev deprimerad. Men nu har jag kommit över det. Får jag inte fler barn så får jag inte det helt enkelt. Jag är oändligt tacksam över att jag har ett barn iallfall. En helt perfekt och frisk pojke!

  • Nära Nyatorp-Gustavsfält, Halmstad

Gillar