MY TYPE OF GIRL

Jag tycker det är såååå gulligt när småtjejer är klädda såhär.. jag längtar tills min egna dotter är i denna åldern. Hello Kitty och sånt går heeeelt bort för min del. Kanske på dagis möjligtvis om det är något matchande set som hon absolut vill ha. Det enda jag tycker är ”fint” med såna tryck är på pyjamasar och underkläder som ändå bara ska vara bekväma. Där är jag helt tvärtom och gillar inte ”fina pyjamasar ”.... dubbelmoral deluxe haha.

Och håret ska vara långt och fint. Hoppas hon inte får mitt tråkiga hår bara för jag har helt rakt hår och inte så tjockt. Jag får fuska fram min volym/tjocklek med massa produkter. Men Ilir har tjockt hår så hoppas hon får hans.

Jag förstår inte varför så många klär sina barn så osmickrande....helt omatchande kläder/skor osv. Fast alla tycker väl inte sånt är viktigt antar jag och det ligger inte i allas intresse. Jag skickar inte mina till dagis/skola med fula/små/slitna kläder som många gör. Vissa söker till och med på loppisarna efter ”dagiskläder” som är typ söndriga eller slitna. Mina barn har inte finkläder på dagis/skolan utan där har dom mest bekväma kläder för att kunna leka men dom är alltid hela, rena (iaf när jag lämnar dom) och matchande. Är det bara jag som tycker sånt är viktigt?

Man kan inte skylla på ekonomi för allting är inte dyrt. Jag kan hitta superfina outfits till barnen i Ullared t.ex. Och man kan även hitta fina billiga saker på loppisar.
Det är inte så att jag klär mina barn i Gucci direkt. HM, KappAhl, Zara osv har faktiskt jättefina kläder till bra priser. Till och med Ullared har det.

Gillar

Kommentarer

Carro
,
Tänk att du är mamma och tycker små barn klär sig fult. Deras föräldrar kanske tycker det är fint? Med sån mamma brukar oftast ens barn bli mobbare.
GIIZELA
GIIZELA,
Det är ju inte barnen som klär sig själva det är ju föräldrarna. Tro mig jag är väldigt noga med att lära mina barn rätt och fel
nouw.com/giizela
Carro
,
Men deras föräldrar kanske tycker det är fint? Du lär dina barn rätt eller fel men säger dumma saker. Du har sagt innan oxåå folk blir så fula när de är gravida osv.. hur kan man tycka människor är fula. Skulle aldrig komma till din salong kanske du o dina kollegor pratar skit om hur ful man är.. haha eller inte klär sig som dig. Vissa av dina inlägg är bra medan andra är ren mobbning.
GIIZELA
GIIZELA,
Jag är ingen mobbare och skulle aldrig säga framför mina barn eller till någon människa att den är ful. Sen att många (inkl mig sj) går ner sig under graviditet är min åsikt och alla har rätt till sina åsikter eller hur?

i min salong har vi alla sekretess och skulle aldrig någonsin Diskutera en kunds utseende sålänge det inte gäller något relevant. Nu skrev jag om klädstil o du tolkar det på ett helt annat sätt.
nouw.com/giizela