MY DAY

2013 / 2014, Allmänt, Bilder
Imorse fräschade jag till min hårfärg. Det blev lite mörkare på det blonda men det går bort efter några tvättar. Jag ville ha bort det som började bli lite varmt och få det kallt. Silvershampoo is the shit!

Sen gjorde jag en fransförberedelse eftersom jag ska få en fransförlängning på torsdag av min gamla kollega från Avanzakliniken, Suzana som numera arbetar med fransförlängning, kosmetisk pigmentering och tandblekning. Hon sägs vara väldigt duktig så det ska bli spännande då jag aldrig gjort det förut.

När jag kom hem så klippte jag mig med. Fyfan vad korthårig jag är nu! Ca 15 cm är av och det gör så stor skilnad. Jag känner mig inte som mig själv alltså! Men det behövdes.. Kolla bilden så kort :(

Nu ska jag och Ilir gå och handla lite för imorgon är en viktig dag och då hinner jag inte. Har lite TV styling att fixa inför TV3 imorgon! Riktigt kul och annorlunda ska det bli! :)

Min älskling sover hos Mormor & Morfar eftersom både jag och Ilir börjar jättetidigt imorgon och vid den tiden sover han så gott. Så han får det bättre där imorgon. Min moster som även är Lennox Gudmor är också hos Mormor & Morfar så Lennox har lektant 24/7 haha. Men jag saknar honom redan :(

Gillar