MY BABIES

Det finns inget finare än mina barns vackra leenden. Jag lever för att göra dom lyckliga och se till att de har det bra och är trygga. Hur jobbiga jag än kan tycka att dom är ibland så skulle jag aaaaaaaldrig vilja byta mitt liv med dom för något annat.

Varenda dag blir jag förälskad på nytt i dom här killarna. Min spinkis och min tjockis.. Dom är såååå söta och så fina. Lennox säger "Mamma, jag älskar dig" flera gånger om dagen, bara sådär och jag smälter varje gång. Och lilla Lyndon sträcker sig efter mig (medans han säger Pa-pa) hahaha och jag älskar hur Lyndon pillar mig i håret och ger mig lavetter med sina feta små händer när han tycker jag ska vakna.

Att jag välsignats med dom här två barnen kommer jag alltid vara evigt tacksam för. Dem är det absolut finaste jag någonsin sett och det absolut bästa jag har. Det finns inget jag inte hade gjort för mina älsklingar. Bara jag tänker tanken på att jag ibland skäller på Lennox när han gör något dumt får mig att få lipen i halsen nu. Men jag är bara en vanlig människa och ibland rinner bägaren över som för alla andra med. Barn dödar ens nerver ibland. Fast när jag tänker på det så tänker jag att jag får hantera det på ett bättre sätt helt enkelt. Jag kanske inte behöver höja rösten osv.

Men jag tror att de både känner och vet att jag älskar dom mest i hela världen. För jag snålar verkligen inte med att visa dom kärlek.

Gillar

Kommentarer