MORMOR & MORFAR

2013 / 2014, Allmänt, Bilder

Ännu en dag så kommer min fina Morfar hit och hämtar Lennox och kör honom till dagis. Jag sa att vi kunde hämta honom själva sen för tar man panodil med pencillinet så blir man ändå okej för stunden, men det förbjöd han mig att göra. Ingen bryr sig så som dom alltså. Dom är de första att erbjuda sin hjälp vad det än gäller i livet. Det finns inga mer osjälviska människor än min Mormor & Morfar. Dom lever verkligen för familjen.

Jag är så glad att jag fått växa upp med dom för dom gav mig en bra uppväxt. Dom gjorde så att jag fick visa att de kunde lita på mig och ju mer dom litade på mig, desto mer frihet fick jag. Visst, jag fick absolut inte ränna i stan om nätterna som mina kompisar och dom stod utanför diskot när det slutade för att hämta mig, medans alla andra kompisar gick in mot stan. Men jag är så glad för allt dom gjort och så himla tacksam. Dom ger gärna upp sina liv för att hjälpa andra. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dom två.

Sen Lennox kom till världen så har familjen verkligen stärkts. Och jag prioriterar att vara med Mormor & Morfar före alla andra. Min Morfar är 71 år och min Mormor 67 år. De börjar bli äldre och man vet aldrig hur länge man har dom i livet så därför vill jag ta vara på all tid. Jag vill aldrig ångra något! Förhoppningsvis lever dom tills dom minst är 90.

Jag ska ta hand om dom så som dom tagit hand om mig. När de blir riktigt gamla blir det säkert jobbigt men jag kommer ta hand om dom med glädje hur svårt det än blir. Jag är väldigt tacksam att Lennox får växa upp med sin gammelmormor och gammelmorfar. Det är inga många som får göra det.

Mormor & Morfar.....ni är världens finaste människor och jag älskar er och gör vad som helst för er!

Gillar