MINA NAGLAR

2013 / 2014, Allmänt, Skönhet
Som typ alla vet, så är det främst naglar jag gör. Jag är duktig på naglar och gör dom snygga och hållbara. Även om jag är självlärd så är jag jättenoga med hygienen, kan det mesta om nagelsjukdomar osv. Att ha ett diplom på att du suttit och övat naglar på en nagelskola gör dig lixom inte duktig! Här i Halmstad så vet jag bara ett par tjejer som gör fina, hållbara naglar.

Jag förstår inte mig på tjejer som gör allt för att naglarna ska vara billiga?! Jaha? Utseendet då? Hållbarheten? Tänker ni inte på det? Och när man har salong och ändå har priser på 250:- så finns det en anledning till det: de har inga kunder!! Så när ni väljer nagelteknolog så gå inte efter priset. (Bara ett tips!)

Hur som helst så är jag lite trött på naglar....i snart 4 års tid har jag hållt på med det. Jag älskar mina kunder och det jag gör men känner att jag står still. Jag vill utvecklas! Så därför kommer jag börja använda mig av en ny teknik fast fortfarande med samma material. Det kommer bli sååå bra! Hoppas jag får motivationen tillbaka nu!

Hade velat lägga till något mer i mitt arbetsliv, som inte har med skönhetsvårds-skönhet att göra så jag kanske ska börja smida lite planer med det. Med det är bara tankar än så länge.... Har förresten redan en sak på gång...det är inte säkert det blir något med det men det får vi veta riktigt snart :)

Gillar