MIN BROR

2013 / 2014, Allmänt, Bilder
Nathan blev inlagd på sjukhuset inatt. Och Ilir är på väg hem. Jag har ont i magen och vill att min fina bror bara ska må bra. Han är fööör ung för hjärtproblem... Men inte konstigt så som han håller på.

Varje morgon har han typ 30 missade samtal från folk som vill ha hjälp med olika saker... Allt från hjälp med datorn, bli körda någonstans, flytthjälp till att dra in han i sina problem. Alltså jag menar verkligen varenda dag nu!! Man kan aldrig träffa honom mer än en liten stund för han har lovat någon det ena och det andra. Inte ens en enda dag i veckan säger han nej till folk för då får han dåligt samvete!

Men vem fan hjälper honom när han behöver hjälp?! Visst en och annan ställer upp men det är fan inte många! Han är matförgiftad sen en vecka tillbaka och mår skit..... Hur många har ringt och frågat hur han mår? Erbjudit SIN hjälp med något? Jävla utnyttjare är vad folk är!! Det handlar om att ge och ta!! Inte bara ta!!

Jag ringer också han ibland för att handla eller bara hitta på något men nog fan finns jag där om han behöver mig också. Kan jag hjälpa han med något så gör jag det! Men för att ens kunna träffa honom ibland så måste jag typ "åka och handla" för annars är han så jävla upptagen med att hjälpa folk!

Hoppas allt bara blir bra..... Imorgon ska jag åka till honom och jag längtar!

Gillar