MENE&MOY

2013 / 2014, Shopping, Skönhet
Som ni säkert själva fattar så försöker jag ändra (förbättra) mitt liv just nu och även min hy som egentligen är väldigt bra (förutom just nu då jag känner mig ful och gammal). Därför gjorde jag ansiktsbehandlingen hos Suzana, köpte nya produkter osv. Ska även göra en hudslipning längre fram.

Man kan tycka att jag lägger mycket pengar på mig själv och min hy just nu men jag tänker inte må dåligt för att jag känner mig ful!

Jag älskar Mannatechs rengöring men tänkte prova något starkare.

När jag arbetade på Avanzakliniken här i Halmstad så utförde jag olika ansiktsbehandlingar, kemisk peeling osv och då använde vi främst Mene&Moy produkter. Jag var gravid just då så jag provade aldrig något men jag såg fina resultat på mina kunder.

Den här rengöringen är en rengörande lotion med glykolsyra som tar bort döda hudceller, förminskar porer, ger jämnare hudton, förbättrar hudens textur och sanerar huden. Den funkar till alla hudtyper. Jag har beställt hem en sån idag och längtar tills den kommer.

Det finns även en starkare på 15%. Dessa produkter sålde som smör trots det saftiga priset på alla deras produkter. Så jag hoppas det gör underverk för min hy med. Ska även tvinga Ilir att använda den haha.

Deras produkter säljs på vissa kliniker och hudvårdssalonger och kostar ca 650:- Jag köpte min på nätet för endast 429:-
  • Nära Vallås, Halmstad

Gillar