MASERATI

Allmänt, Bilder

För någon vecka sen så skulle jag ju köpa ny bil. Allt var nästan klart. Det stod mellan Porsche Cayenne, Range Rover Sport och Volvo XC90. MEN skit i dom bilarna säger jag nu..... jag vill ha en bil som ingen annan har. Jag har inte direkt råd med en Rolls Royce eller en Bentley. Inte ännu i livet iallafall. Den absoluta drömbilen är en Bentayga! Men jag har inte 2,5 miljoner att lägga på en bil! 

Men jag såg en bil på Ica som jag blev helt såld på! Jag visste inte vilken det var för det stod inte men jag såg en eldgaffel så sen frågade jag Ilir och det var en Maserati Suv. Alltså OMG säger jag bara! Jag har inte råd med denna bilen ännu eftersom jag vill ha en special edition sport men om ca 5 månader ungefär så kan jag nog köpa den. Om jag är sparsam och vääääldigt duktig! Det suger att man måste ha kontantinsats! Så jag bestämde mig för att ha min XC90 ett tag till. För den här Maseratin kan inte ens jämföras med dom andra bilarna jag gillar även om Porsche Cayenne alltid kommer finnas djupt i mitt hjärta. Men eftersom fler och fler köper den så tappar jag intresset.

Men denna Maserati bilen ska bli min! Och vi alla vet att det Gizela wants, Gizela gets! Jag kämpar för det jag vill ha!

Jobbigt att vänta nu bara när jag varit på jakt på en ny i över ett år! Men jag är inte sån som Ilir som byter bil hela tiden. Han köper ALLA han gillar.....sååååå onödigt! Tycker det är jättestörigt att han byter så ofta. Jag vill ha en och ha den ett bra tag! Så den måste vara speciell!

Gillar