MAMMA FÖRÄNDRINGAR

2020, Allmänt, Åsikter

Har ni tänkt på en sak? Så fort många blir Mammor så börjar dom klä sig sååå fult! Det är som att graviditeten förstör kvinnan helt!
Jag vet att man blir trött och i slutet orkar man typ ingenting men det finns gränser. Det är så många i min ålder och även yngre som blir som 50-åringar så fort dom ploppat ut ungen. Tycker det är synd faktiskt.. alltså att ha på sig typ en skaljacka med piratbyxor när man är 30........not nice alltså.

Tänk på era män.....dom älskar er säkert men tror faktiskt att dom får helt andra tankar. Det är som att kvinnorna ser graviditet eller att man är småbarnsmamma som en ursäkt till att bli ful och sunkig. Been there done that....ibland har jag varit lat med mig själv, jag slutade fixa mig helt ett tag för jag orkade inte och jag kände mig ändå ful...och när jag insåg det så tänkte jag bara HUR ska min man kunna attraheras av att jag slutar göra mig fin? Man kan inte alltid vara på topp men hallååå! Det spelar ingen roll om mannen älskar sin kvinna. Lite attraktion måste finnas och jag tycker att man ska göra sig fin för varandra. Även männen alltså!

Sen att alla mammakläder är groteska är ett annat problem. Allting är typ randigt och prickigt och sååå tantigt. Jag köper aldrig Mammakläder utan jag köper vanliga fast i stl L.

Detta är ju verkligen ett I-landsproblem i dessa tider men var bara tvungen att säga det..


Gillar