LUNCH

Idag blir det lunch på Max. Men jag har bytt ut brödet mot salladsblad och istället för pommes så tog jag sallad. Dock blir det Cola Zero till.

Lyndon sover och Lennox hoppar för fullt i hoppborgen.

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Ni borde nog inte vara ute och "springa" när barnen har vattkoppor, det smittas väldigt lätt och tänk på alla andra runt omkring som inte vill bli smittade..
GIIZELA
GIIZELA,
Nej jag vet men vi kan inte heller bara sitta inne. Jag skulle inte ta dom till typ badhuset, busfabriken osv men jag kan inte hålla dom inne för att tänka på andra.
nouw.com/giizela
Anna
,
Sjukt själviskt av dig att inte tänka på andra. Finns de som kan bli riktigt allvarligt sjuka om de smittas.. de dagarna barnen har vattenkoppor så kan du faktiskt hålla dig inomhus. Är väl inye så svårt.
GIIZELA
GIIZELA,
Alltså hallå man har vattkoppor i typ två-tre veckor. Ska man sitta inne så länge tycker du?
nouw.com/giizela
Carroll
,
Du kan gå till skogen med dom så ingen behöver smittas. Du tänker egoistiskt, du som har klagat mycket att folk lämnar sina sjuka barn på dagis. Så tar du dina barn till max och en hoppborg Många barn leker på. Usch för ditt tänkande.
GIIZELA
GIIZELA,
Du har rätt i att han inte borde fått hoppa på hoppborgen. Men vi satt ute på Max. Sen formulerade jag mig kanske lite fel för det är inte så att jag "skiter i" om andra blir smittade. Jag undviker som sagt ställen inomhus eller ställen där det finns massa barn. Jag menar bara att man inte kan vara hemma hela tiden eller i skogen i 3 veckor.
nouw.com/giizela