LITTLE SANTA

2015, Allmänt, Bilder

Lennox fick syn på förra årets tomtedräkt och skulle såklart ha på den direkt. Han älskar ju att klä ut sig. Om en vecka så ska dom fira Lucia på dagis och då ska han vara tomte såklart. Men vi får nog kanske köpa en ny tomtedräkt för denna är lite liten i armarna.

Igår så hade någon tagit Lennox Kavat vinterskor när jag skulle hämta honom så jag hoppas verkligen att dom kommit tillbaka idag. HUR kan man ta på sitt barn fel skor? Ingen har likadana där heller!! På hans förra dagis så försvann två par Adidas skor och Lennox var minst så ingen hade hans storlek. Vafan skulle man nu råka ta fel så ringer man väl och säger det? Ilir råkade ta fel fleecejacka en gång för den hängde på platsen jämte Lennoxs och var exakt likadan som den han har. Då fattar jag om det händer men den lämnade vi såklart tillbaka direkt när vi såg att det stod fel namn. Så jag ska iaf ringa och kolla om en stund. Är dom inte tillbaka så blir jag faktiskt väldigt arg!

Anyways.... Jag håller på att laga mat. Idag blir det Biff strognoff som ska stå och koka på spisen i 3 timmar. Det äckligaste jag vet är segt, hårt kött så därför kokar jag alltid mina grytor länge så köttet smälter i munnen.

Gillar