LISTAN: NÅGOT JAG ÄR STOLT ÖVER

Min uppväxt
Kärlek
Skoltiden årskurs 1-3
Skoltiden årskurs 4-6
Skoltiden årskurs 7-9
Gymnasietiden
Dumheter jag gjort
Min religion
Mitt arbete
Mitt boende
Mina drömmar
Saker jag hatar
Saker jag älskar
Dåliga ovanor
Det bästa som hänt mig
Det värsta som hänt mig
Något jag är stolt över

 

Något jag är stolt över

Det jag är stoltast i världen över är såklart min son Lennox. Han är det absolut bästa som hänt mig. När jag fick veta att jag var gravid den där stressiga dagen när jag jobbade som en galning i December 2011 så fick jag panik. Ilir var i Norge och svarade inte när jag ringde. Jag var livrädd för jag förstod ju att jag skulle bli en mamma. Hade inte ens en tanke på om vi skulle behålla barnet eller inte. Abort finns inte i min värld så det var en självklarhet att jag skulle ha det. Sen gick jag och längtade efter honom under hela graviditeten som kändes som en evighet och det var pain in the ass ibland, speciellt i slutet när jag såg ut som en elefant. Jag hade lixom t.o.m fettvalkar på anklarna haha och dagarna innan förlossningen så kunde jag inte ha skor, knappt röra mig eller andas. Vattnet gick här hemma i köket bara sådär....jag reste mig från stolen och skulle göra något. Hela golvet blev till bassäng och Ilir bara tittade medans jag fick panik och skrek till Korab (Ilirs kusin) att inte komma in i köket. Jag sa massa konstiga saker för jag var så chockad haha. Jag kommer ihåg att jag trodde man skulle föda väldigt snart efter att vattnet gått så jag sprang in i duschen och skulle raka mig så jag var fräsch när jag skulle föda hahaha och Ilir tyckte jag var dum i huvudet men jag var bara tvungen! Jag hade bokat vaxning den dagen men detta hände några timmar innan jag skulle dit. Sen låg jag med värkar i 30 timmar innan den lilla apan kom ut. Han föddes i v 36+5 så han var lite tidig.. Och att han är frisk är det bästa som någonsin kunnat hända mig. Det var allt jag önskade. Sen att han är sååååå söt är ju bara en stor fet bonus. Men när han precis kommit ut så tänkte jag: oj okej.....är det så han ser ut...nä men han e väl söt. Han var helt ihoptryckt och inte så söt haha men efter några timmar blev han perfekta ungen och sen dess har han bara blivit sötare och sötare. Jag var så cool när jag födde alltså.. Man hörde kvinnor som skrek men jag var tyst och bara lixom tog mig igenom det. Så att jag skapade och födde min son är det som jag är mest stolt över här i livet. Ingenting kan slå det.


<

Sen på andra plats kommer faktiskt att jag är väldigt stolt över hur långt jag kommit med Beauty By Gizela. Jag började som en fjuttig liten säljare på Kicks där jag jobbade 2005-2009..... sen började jag jobba mer med bröllop där de stora pengarna finns. Sen la jag till extensions, lärde mig göra naglar och nu har jag gjort mig ett namn.  Jag har inte gjort reklam eller fått någon hjälp till detta. Sen jag fick Lennox har jag inte haft tid med bröllop med det kommer jag snart börja med igen. För jag försöker vara mammaledig nu, dock inte på heltid... Men nästan. Tiden med Lennox går före allt.

 

Gillar

Kommentarer

Guest,
Hej! Hur mycket tar du att för att sätta in löshår med keratin vax? Super fina naglar också!
Www.peeelin.myshowroom.se
GIIZELA
GIIZELA,
Tack :) . Jag sätter endast i hår som jag själv fått levererat från min leverantör för annars kan jag inte ge garantier osv. Priset beror på hur många slingor, längd och form på håret.
nouw.com/giizela
Guest
,
när ska du fortsätta skriva om listan?intresant och läsa