LISTAN: DÅLIGA OVANOR

Min uppväxt
Kärlek
Skoltiden årskurs 1-3
Skoltiden årskurs 4-6
Skoltiden årskurs 7-9
Gymnasietiden
Dumheter jag gjort
Min religion
Mitt arbete
Mitt boende
Mina drömmar
Saker jag hatar
Saker jag älskar
Dåliga ovanor
Det bästa som hänt mig
Det värsta som hänt mig
Något jag är stolt över

 

Dåliga ovanor

Hmm har jag ens några haha? Alltså jag har inget wierd eller så iaf....I think?!
Något som folk kan störa sig på med mig är att jag är överdriven perfektionist och allt måste vara på sin plats, matcha osv. Allt från heminredning till kläder. Ibland stör jag mig till och med på mig själv när jag märker hur stressad jag blir av att allt ska vara si och så. Om Ilir kastar kläder på golvet (specellt i sovrummet) så blir jag rasande inom mig, alltså jag riktigt kokar. Om soffkuddarna sitter lite snett så stör jag mig på det. Jag mår skitdåligt om jag lämnar hemmet utan att det är skinande rent också.

Sen något ALLA hatar med mig är att jag säger "Jag är där om 5 min" men är där om en kvart egentligen. Dock gäller inte detta arbetslivet. Där kommer jag alltid i tid, och skulle jag någon gång bli sen pga någonting så säger jag det i god tid före. Så det är som sagt bara i privatlivet jag är sådär kass.

Annars har jag nog inte så mycket mer :)

Vad har ni för dåliga ovanor då? Lämna en kommentar och berätta!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Jag äter på tok för mycket choklad när jag är stressad.. haha.. Sen påbörjar jag 55 olika projekt som jag vill klara för att sedan inse att jag inte har planerat ordentligt så allt blir stress men jag fullföljer allt till slut, men med hjärtat i strupen.. hahah Nu håller jag på med körkortet (uppkörning på tisdag) samtidigt som vi sa flytta i morgon (större lägenhet), samtidigt som jag jobbar varje dag, samtidigt som jag snart har juridik tenta (pluggar juristprogrammet i Uppsala) men det blir nog bra till slut.. Uppkörningen ska jag klara!!
GIIZELA
GIIZELA,
Det är bra när man är bestämd och klarar sina mål oavsett alla andra projekt man har på gång :)
nouw.com/giizela