LIIITE STRESSAD

Jag känner mig lite smått stressad för jag är inte hemma förrän imorgon, if God wants.... och Lennox fyller 5 år imorgon. Vi har så dåligt samvete att han typ får fira sin födelsedag i bilen. Vi har köpt en ny cykel till honom för han har växt ifrån den han har nu och det är tydligen viktigt för honom att den är svart nu och att han får en ny hjälm som inte är "töntig" hahaha man ba what?

Sen ska han få lite Play-doh saker av oss med men sen blir det inte mer denna gången. Vi överdriver alltid och det blir bara att han inte uppskattar det han får för att det blir för mycket och att han ska bli sådan vill jag inte.

Anyways....vi är i Tjeckien just nu. Jag körde typ 40 min sen fick Ilir ta över för han kunde ändå inte slappna av med mig framför ratten haha. Vi ska köra till Puttgarden i Tyskland och ta den stora båten därifrån för den emellan Rostock-Trelleborg gav oss panik. 6 timmar på världens tråkigaste båt! Det fanns en restaurang med typ 3 mateätter och en mini affär som inte hade ett skit. På båtarna vill man ju lixom köpa smink :) Vi beräknar att vi ska ta färjan vid 3 tiden inatt. Hoppas Lyndon soveri vagnen då.

  • Nära , Tjeckien

Gillar